Глобалисти су рекли своје: Давос је одредио судбину 4 милијарде људи

0
Глобалисти Давос

Глобалисти Давос

Глобалисти су рекли своје: Давос је одредио судбину 4 милијарде људи.

Учесници Светског економског форума у ​​Давосу праве планове за депопулацију Земље. До 2030. глобалисти ће се отарасити људи који су, по њиховом мишљењу, „бескорисни“.

Пустиће да иде на нулу

Прочитајте још:  Да Немци и Американци нису дрогирали своје војнике ови ратови би били изгубљени!
Водећи независни стручњаци кажу да је планета у опасности од имплементације програма “нулте емисије угљеника”, који се назива и “Нет Зеро”. Програм предвиђа оштро ограничење и, у будућности, потпуни престанак употребе фосилних горива.

Развио га је Светски економски форум у Давосу заједно са Уједињеним нацијама. Имплементација програма ће довести до смрти најмање 4 милијарде људи.

Према америчком несистемском порталу Пипл’с Воис, такозвана зелена агенда коју промовишу глобалисти, а која предвиђа окончање употребе фосилних горива под изговором борбе против глобалног загревања, је страшна лаж и превара.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Такви планови су део развијених агенди за период до 2030. године (Агенда 2030), као и Агенде 2050, који предвиђају тобожњи „одрживи развој“ свих земаља. Реализација ових пројеката довешће до наглог смањења зависности од фосилних горива до 2030. године и потпуног престанка њихове употребе до 2050. године.

Енергетски дефицит

Прочитајте још:  Ексклузивно: Британски доктор тврди све је лаж и све је део глобалног пројекта који води у контролисани хаос!
Према критичарима ових планова, принцип „декарбонизације“ или „Нет Зеро“ је само обмана и пропаганда анти-хумане агенде. Стручњаци упозоравају да ће напуштање употребе фосилних горива довести до несташице енергије и, као резултат, глобалне глади, јер ће без електричне енергије производња ђубрива постати немогућа, што ће довести до пропадања усева широм планете. Стручњаци процењују да ће у року од годину дана од потпуног престанка употребе фосилних горива умрети између 4 и 6 милијарди људи.

Дански статистичар Бјорн Ломборг, којег цитира  Пипл’с Воис, такође верује да ће напуштање фосилних горива довести до смрти око половине светске популације од глади. Он позива да се обрати пажња на деструктивне и непријатељске људе, значи глобалисте из ВЕФ-а и УН-а.

Прочитајте још:  "Сукоб о будућности ЕУ: Где се завршава Европа?"
Британски економиста Нил Рекорд дели исто мишљење и тврди у чланку у  Телеграфу да се број људи који би могли да умру због преласка са фосилних горива приближава шест милијарди.

„Када бисмо једноставно престали да користимо фосилна горива и без природних ресурса који подржавају привреду и становништво, шест милијарди људи би вероватно умрло у року од годину дана“, каже експерт.

Запис показује да би без фосилних горива већина људи доживела катастрофалан слом енергетског система.

Напредак изумирања планете

Запис такође представља графикон који тачно приказује раст катастрофе. Он истиче да ће права глад почети 25 дана након што престанемо да користимо фосилна горива.

„Снабдевање храном ће престати и већина становништва ће у потпуности зависити од хране која се купује у продавницама, што ће довести до глади“, рекао је он.

Он је напоменуо да ће бити погођене само изоловане сеоске заједнице, док ће оне које су самодовољне у пољопривреди бити релативно непромењене.

До 50. дана, „многи људи у урбаним срединама биће на ивици глади“, наводи Рецорд.

Прочитајте још:  „Мученик Сулејмани“: У нападу на Америчке војне објекте 80 особа погинуло
Ред и закон ће бити нарушени, а масовни сукоби ће настати као резултат све очајније потраге за средствима за опстанак.

Без нормалних санитарних услова, који се могу постићи само струјом, водоводом и канализацијом, могу да почну епидемије колере и дизентерије.

Стоти дан након престанка производње нафте и гаса, „новац и друштвени статус ће изгубити смисао“, четири милијарде људи ће умрети – прво урбана сиротиња, затим средња и виша класа. Нил Рекорд наглашава да ће преживети само они који живе у руралним срединама и могу да се обезбеде локалним пољопривредним производима или имају залихе хране.

Прочитајте још:  Ово су следећа три удара глобалиста на човечанство, хаос бар до 2026!
Рекорд процењује да ће више од половине становништва у урбаним срединама бити практично немогуће да добије приступ храни и безбедној води, јер „неће бити нормалних путева за дистрибуцију хране или складишта (замрзивача) без струје или воде, и чиста вода ће бити недоступна или готово недоступна“, додао је стручњак.

Тамне године

Рекорд процењује да ако нафта и гас не буду доступни још 365 дана, две милијарде људи би могло да умре од глади и хладноће. Истовремено, 2 милијарде може остати у животу.

Прочитајте још:  Повратак Вашингтона на Балкан по моделу Клинтонових – шта ће после тога остати
Залихе хране ће се исцрпити или покварити, што ће довести до хаоса и насиља. Употреба тржишта и новца, која је раније решавала проблем конкуренције за ресурсе, више неће функционисати.

Овај експеримент се не може једноставно зауставити, јер неће бити начина да се поништи. Поред глади и хладноће, масовна смрт људи ће довести до губитка културе, образовања и средстава за преживљавање. Рекорд то назива новим мрачним добом.

Васељенска/Новоросинформ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *