Милош Јовановић изнео план за стварање новог ДОС

1
Милош Јовановић

Милош Јовановић

Милош Јовановић изнео план за стварање новог ДОС.

Прочитајте још:  Каменовање патријарха
Председник Нове Демократске странке Србије и један од лидера коалиције НАДА Милош Јовановић изјавио је да је та коалиција припремила план опозиционог деловања за наредни период који ће бити предат представницима коалиције Србија против насиља, саопштено је данас из те странке.

“У случају понављања избора морамо да видимо под којим условима излазимо. Морамо дефинисати услове, што значи пречишћавање бирачког списка пред нове изборе, равноправне медије и то поставити као минимум за излазак. Ако не, шта онда радимо, и ми имамо спреман план за то и то ћемо предати колегама из СПН”, додао је председник Новог ДСС.

Прочитајте још:  РАДНИЦИ У СРБИЈИ МУЧЕ НОВУ МУКУ, ПОСЛОДАВЦИ СЕ ДОСЕТИЛИ КАКО ДА ИХ ЗАКИНУ: Одјаве те, дају плату али за ово останеш кратких рукава
Јовановић је рекао да је Нови ДСС странка која расте, која је чврста и постојана у својим ставовима и одлучна да мења власт СНС на сваком нивоу. Он је казао да су представници коалиције НАДА одржали састанак са представницима коалиције Србија против насиља и да ће бити и нових састанака.

“Не желим да проћердамо енергију као што је остатак опозиције учинио 2017. године на протестима и прошле године на протестима. Сада се боримо за равноправне изборне услове и изборе или ако власт то не дозволи онда се прави атмосфера која може да доведе 100,000 људи на улицу”, закључио је Јовановић.

Подсетимо, Јовановић звани Милош Француз више пута је изразио спремност за коалицију са Ђиласом као и његов претходник Коштуница са Ђинђићем. Резултате те коалиције имали смо прилике да видимо.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Милош Јовановић изнео план за стварање новог ДОС

  1. Овај лик је умислио да је неки фактор, он ће ово па ће оно….смета му овај па му смета онај….Очигледно је да није био у Србији када је НАТО сејао смрт по нашем народу, војсци и деци али би радо увео Србију у ЕУ која пропада својом вољом а и у тај исти терористички НАТО. Од доласка ДОС-а на власт Србија је окупирана колонија а он ће да “расте” и “расте”. Његова странка је само наставак ткзв многобројних досовских комби странака јер чак није ни самостална странка. Боже, какав среброљубац и нарцис на политичкој сцени Србије!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *