МУКА ОД БОШЊАКА И ДПС ПОРТАЛА, ПРАТЕ ЈАВНО И ТАЈНО: Да могу и мртве четнике би још једном ликвидирали, од њихових пјесама не спавају!

1

(фото:Наука и култура)

МУКА ОД БОШЊАКА И ДПС ПОРТАЛА, ПРАТЕ ЈАВНО И ТАЈНО: Да могу и мртве четнике би још једном ликвидирали, од њихових пјесама не спавају!

Бошњаци или барем већи дио тог народа, као и ДПС портали, уротили се против четничких пјесама. Преко јавних и тајних шпијуна снимају гдје се пјевају четничке пјесме и одмах пишу Спајићу. Траже од премијера да интервенише, односно да формира идеолошку комисију која би забранила пјевање четничких пјесама, како на јавним, таки и пориватним мјестима. Како су кренули мораћу да замандалим прозоре и врата када год пустим коју четничку, у супротном, ето ми Бошњака са идеолошком комисијом пред вратима!

На срамоту Црне Горе, али и Европе и свијета, називају четнике фашистима! Ни 34 године након пада Берлинског зида Бошњаци живе у идеолошким и националним кавезима и не пропуштају ниједну информацију која доказује да четници нијесу били фашисти и да су током читавог рата били на страни савезника. И за то добили одликовања од Француза и Американаца! Уз то није тајна да је у редовима четника било на хиљаде муслимана и да су заузимали важна мјеста у штабу Драже Михаиловића! О томе чак пишу и муслимански историчари, али до домаћих бошњачких првака њихове књиге још нијесу стигле!

Није ми јасно шта хоће ови Бошњаци и ДПС портали! Половини или барем трећини становника Црне Горе преци су били четници и борили су се за краља и отаџбину. И шта сад, треба да се одрекнемо својих предака, како би муслимани, данашњи Бошњаци, мирно и натанане крцкали своје станове, кредите и остале ДПС апанаже!

Прочитајте још:  Готовина се може осветити у борби против безготовинског плаћања
Вријеме је да Бошњаци мало дрмну главом и престану да читају литературу коју је писао Броз и његови истомишљеници! Могли би и да се подсјете својих предака који су били војници нацистичких јединица током Другог свјетског рата и за собом оставили крвави траг злочина над Србима на сјеверу Црне Горе! Још их нијесам чуо да се осврну на злочине Муслиманске милиције и Османа Растодера и до сада се према томе нијесу јавно оглашавали, а тајно од њих праве нацоналне јунаке и подижу им споменике!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Уистину неко треба поводом пјевања четничких пјесама да реагује и упозори домаће Бошњаке да четници нијесу били фашисти и да су били војници Југословенске војске и државе коју су признавали сви савезници од 41. до 45. године!

Бошњаци, ако сте нам браћа,оставите се четника или барем их не помињите док се не одредите над својим сународницима и припадницима Муслиманске милиције и Бали вулнетарија који су Србе у Бихору завили у црно током италијанске и њемачке окупације Југославије!

Прочитајте још:  Америка смањује српску војску, а обучава и наоружава Шиптаре
Бошњаци би да могу и мртве четнике још једном ликвидирали и то би сматрали демократском тековином. А заправи би требало да почну да читају нешто другачију литературу и да потом себе погледају у огледало. Можда их тада четничке пјесме не буду подсјећале на оргије!

Иван Милошевић/Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “МУКА ОД БОШЊАКА И ДПС ПОРТАЛА, ПРАТЕ ЈАВНО И ТАЈНО: Да могу и мртве четнике би још једном ликвидирали, од њихових пјесама не спавају!

  1. Баш су лепе четничке песме! Паметном довољно. Бошњаци су измишљена “нација” исто као и “Македонци”. Али, конвертитима је јако тешко да побегну од порекла. Можда би могао да устане Меша Селимовић да их мало образује.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *