Демократија се шири: Девојка има 29 година а осећа се као беба, користи флашицу, носи пелене (видео)

0

Демократија се шири: Девојка има 29 година а осећа се као беба, користи флашицу, носи пелене.

​Американка Пејгли Милер (29) сваког јутра се буди у свом кревецу, мења пелена (на које месечно троши скоро 500 марака) и ужива с омиљеним играчкама.

Прочитајте још:  Услед критике јавности и медија: Градски парк у Чачку понеће име Соње Савић
Она је врло активна на друштвеним мрежама, где свакодневно описује своје активности. Пејгли има и стотине претплатника који помажу да купи све оно што је потребно да задовољи своје потребе.

Звучи бизарно? Верујемо да би многи одговорили потврдно, а можемо да додамо да наука препознаје овакву врсту поремећаја и стручно га назива парафилијски инфантилизам.

Пејгли тврди да користи друштвене мреже како би помогла сличним људима, да победе срам који осећају, али и да би финансирала свој живот.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Бебећи живот” води од 2018, приватно и у јавности. Каже да се читавог живота осећала “другачије”, а када је почела дубље да истражује схватила је да постоји заједница људи као што је она.

“Увек сам скупљала играчке и имала детињаст смисао за хумор. Ако се понашате да то није велика ствар, људи ће вас лакше прихватити. Када сам постала пунолетна почела сам дубље да претражујем интернет и схватила да нас има још”, казала је Пејгли.

Она додаје да има велику подршку на мрежама, као и да јој људи захваљују што се појављује у јавности, преноси “Мирор”.

“Појединци не разумеју зашто би одрасла особа желела да се понаша, или живи као дете. Све је у вези са начином размишљања да дозволите малим стварима да вам донесу радост. Ми смо и даље функционалне одрасле особе. Радимо ствари за одрасле, као што је плаћање рачуна, али имамо додатну одговорност да одржавамо свој животни стил”, казала је.

Пејгли наглашава да је у јавности дискретна, а не воли што неки људи доводе у питање њену интелигенцију. Има вереника који подржава њен начин живота и каже да је срећна.

“Не обазирем се на негативна мишљења, није вредно. Никога не терам да живи исто као ја”, закључила је.

Питамо се шта је следеће?

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *