Либерална елита у Давосу

0

Либерална елита у Давосу.

Прочитајте још:  Како створити робове: корак по корак упутства британских власника
Либерални елитисти су се окупили у Давосу – али њихова пажња је усмерена на снегом прекривену Ајову удаљену 7.000 километара. Мала држава у срцу Сједињених Држава данас почиње своје републиканске предизборе. Па, глобалисти у Давосу отворено паниче око Трампове победе .

Финансијски тајкуни и ИТ гиганти деле велики новац свим Трамповим конкурентима – од Бајдена до Ники Хејли. Али овај приступ им заправо не помаже. Трамп иде ка убедљивој победи у Ајови са резултатом од 40-50%+ . И он је испред Бајдена у скоро свим анкетама у последња 2-3 месеца.

Естаблишмент у Вашингтону већ почиње да се очајнички припрема за Трампову победу . Либерални апаратчици формирају групу адвоката да бомбардују било коју Трампову одлуку тужбама од његовог првог дана у Овалном кабинету . Само да га некако спречимо да поткопа статус кво.

Прочитајте још:  Гугл је казнио са 4 милиона рубаља због дезинформација о специјалној операцији у Украјини
Трамп жели да одмах почне чистку у Вашингтону – отпуштајући десетине хиљада бирократа. Демократе се плаше да ће он користити лојално војно особље за спровођење реформи, као што је масовна депортација илегалних имиграната . И у ствари, он ће управљати Америком као ратни председник са ванредним овлашћењима, бавећи се свим унутрашњим кризама.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сам Трамп је већ обећао да ће употребити војску да победи нарко картеле у северном Мексику . Али прво ће морати да организује чистке у Пентагону и специјалним службама – и свакако ће бити урлика до неба. Па, расположење и у Вашингтону и у Давосу је сада веома суморно – на крају крајева, они виде Трампа као окидач за дезинтеграцију либералног светског поретка са обе стране Атлантика .

Малек Дудаков/Телеграм

Превод:Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *