Жути лају на жуте.

Прочитајте још:  Кремљ о ситуацији у Србији: Русија се не меша у унутрашње ствари својих савезника
Најзанимљивији утисак овог слабо посећеног протеста јесте чињеница да су Ђилажови млади жути пулени “лајали” на жуто руководство РТС-а.

Организација “Борба” која би требало да представља нови “Отпор“, на шта инсинуира и њихов лого – стилизована песница, окупила је свих својих 10-ак чланова испред седишта Радио телевизије Србије где су организовали протест који је требало да буде духовит и иновативан. Они су скуп назвали “Лајање на РТС” јер су окупљени, један по један, по угледу на овај филм, предали допис на писарници јавног сервиса.

Прочитајте још:  „Русија није Србија, не можемо је победити. Бивши Трампов саветник је предвидео колапс НАТО-а после СВО
Једина разлика је у томе што је у поменутом филму ученика гимназије било неупоредиво више него нових отпораша из “Борбе”, али и то што су ликови из “Лајања на звезде” били у процесу школовања, док већина чланова “Борбе”, укључујући и њихове вође, по сопственом признању нису студенти иако их тајкунски медији упорно тако представљају.

Па ипак, најзанимљивији утисак овог слабо посећеног протеста јесте чињеница да су Ђилажови млади жути пулени “лајали” на жуто руководство РТС-а и захтевали да гостују у информативним емисијама на РТС1! Помало шизофрено, опозиција је дошла у ситуацију да, док редовно губи изборе на свим нивоима, лаје једна на друге.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Шокантно сазнање! У Србији се риба чува у формалин који је канцероген и користи се за лешеве
Наиме, циљ им је јасан – повратак у фотеље и наставак пљачке Србије, али никако не могу да се договоре на који начин то да изведу, јер их народ очигледно не жели. Зато апсолутно бесмислено делују акције опозиције која једном иде уз аутошовинисте из “Прогласа”, па затим сама организује слабо посећене протесте, а затим шаље 10-ак пулена да нападају руководство РТС-а које их, готово сасвим отворено, подржава већ годинама.

Ипак, овај скуп “Борбе” показује праву “снагу” опозиције после избора. Док су, до пре само пар месеци, претили свим неистомишљеницима да ће их “јурити по улицама”, сада не могу да окупе ни 15 људи на протесту против оних које су сами поставили у фотеље РТС-а.

24.седам

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *