ЏУБОКС ПРОТЕСТАНТ: Лазовић мало протестује, па се онда бахати по луксузним летовалиштима, а одакле му новци?

0

ЏУБОКС ПРОТЕСТАНТ: Лазовић мало протестује, па се онда бахати по луксузним летовалиштима, а одакле му новци?

Током празника су се лидери дела опозиције и њихови следбеници  одмарали, али и припремали за наставак протеста због тога што их народ у  Србији не подржава. Те припреме су по свој прилици спроводили на различите начине.

Прочитајте још:  АНАТОМИЈА БРЗЕ ПРЕДАЈЕ: ОД „ДЕМОКРАТСКИХ ПРОТЕСТА“ ДО СУОЧАВАЊА СА ЛОМПАРИЗМОМ
Већина учесника протеста је припремала топлу  гардеробу и термосе за чај, а поједини и четкице за зубе, како би сачували физичко здравље док се на леденим београдским улицама смрзавају за  интересе својих миљеника.

Самопрокламована „хероина“ Мариника Тепић је осмишљавала „ватрене“  говоре, којим би загрејала своје поклонике, али и захвалила им се за то што  својим средствима, како је нагласила без плаћеног превоза и ручка, долазе  из свих крајева Србије како би помогли да се Драган Ђилас, она и екипа  окупљена око њих врате на власт.

Прочитајте још:  „Шок рецесије се приближава“
Са друге стране, један од лидера протеста Радомир Лазовић је одлучио да  свој део новца добијеног од страних ментора за организацију протеста, вероватно вођен управо Мариникиним оштроумним запажањем да неће  бити потребе да га троши на плаћање превоза, хране и пића за људе које о  њиховом трошку, а у свом интересу доводи на београдске улице, потроши на луксузна празнична путовања на више егзотичних дестинација, прво у  Дубаи, а затим у Танзанију и на Занзибар, вероватно како би тамо  акумулирао топлоту и подигао имунитет пред наставак протеста.

Међутим, тај Лазовићев поступак је изазвао оштре критике његових  искуснијих политичких сарадника, који су му јасно указали на то да ће јавно  бахаћење и неразумно трошење новца уследити тек када буду дошли на  власт и преузели контролу над државним буџетом, док сада као опозиција у  јавности морају да стварају лажну слику скромних, измучених и напаћених  бораца за правду.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Нешто је труло у држави америчкој
У том контексту, Лазовићу је наводно и Саво Манојловић сугерисао да је у  актуелном периоду неопходно суздржавање и одрицање, те да ће након  доласка на власт и по обрачуну са „истрошеним кадровима“ који су се у претходном периоду „напунили“ преко сваке мере, младе снаге попут њих  двојице и Добрице Веселиновића „преузети кормило“, а онда ће моћи да се  “опусте и уживају”.

Док је народу у Србији добро познато како су поменути „стари кадрови“, у  првом реду Драган Ђилас, Мариника Тепић и Мирослав Алексић,  злоупотребљавали своје позиције у време док су били на власти и немилице  крали огромне своте народног новца, евидентно је да је и „млађа генерација“ спремна да настави њиховим путем, што јасно илуструје и овај  поступак нестрпљивог новокомпонованог припадника “политичког џет сета” Радомира Лазовића.

Глас јавности

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *