Милица прозвала Алексића: “Рођени Београђанин” позвао људе да ломе па се измакао, неки ће да погину, а неки да преговарају!

1
алексић

Милица Ђурђевић Стаменковски

Мирослав Алексић синоћ је испред скупштине одржао ватрену говор и позвао људе да опколе зграду Скупштине, што је даље ескалирало насиљем и уништавањем државне имовине. 

Алексић не само што је позвао на насилан улазак, него је тражио и од међународне заједнице и Европске уније да подрже његову коалицију у томе, јер како је навео превише дуго су подржавали једног лопова.

Тим поводом огласила се и Милица Ђурђевић Стаменковски, председница Српске странке Заветници, која је на свом Х налогу написала да је и више него чудно што се “напад на зграду” у којој се ионако не одржавају седнице десио када у њој нема никога, алудирајући да је у питању само још једна представа за јавност коју заједно приређују СНС и СПН, а да људи са разлогом гневни нису ни свесни последица.

“Алексић као стари Београђанин позива народ на упад у Скупштину Београда и каже: да узмемо оно што нам припада?! Увече, када тамо, осим техничког особља нема никога, зграду у којој се одавно чак и не одржавају седнице београдске скупштине, опседа група од неколико стотина демонстраната. Каменицама засипа прозоре, моткама разбија врата. Њима Алексић издаје наредбу: Напред, опколите зграду”, али он сам им се не придружује. То вам је оно: Неки ћете да погинете, а неки ћемо да пошаљемо Ђиласа да преговара.”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

А како Алексић позива људе на насиље погледајте на снимку:

Прочитајте још:  Галијашевић: Србија да тужи БиХ због једностране промене Дејтона

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Милица прозвала Алексића: “Рођени Београђанин” позвао људе да ломе па се измакао, неки ће да погину, а неки да преговарају!

  1. Већ виђено 9. дерикође (марта) 7530. (1991). Тада је Вук мандао ноге са балкона Народног позоришта и командовао јуриш.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *