Шта је ово „кукала вам мајка“? Је ли ово Мило са тробојком?

0
мило с тробојком

мило с тробојком

Шта је ово „кукала вам мајка“? Је ли ово Мило са тробојком?

Шеф посланичког клуба Демократске партије социјалиста Андрија Николић саопштио је да ће покренути иницијативу за смјену предсједника Скупштине Андрије Мандића због састанка са митрополитом Јоаникијем приликом ког је истакао тробојку.

Прочитајте још:  ТУЂМАН ИМАО ШПИЈУНА У СЛОБИНОМ КАБИНЕТУ, ДОЈАВИО КЉУЧНУ ИНФОРМАЦИЈУ ПРЕД "ОЛУЈУ"! Бивши министар открива тајну чувану ТРИ деценије
Николић је, том приликом, казао да је Андрија Мандић храм црногорске демократије претворио у „бастион великосрпског национализма“.

С тим у вези, БОРБА жели да постави питање Николићу, али и свим посланицима Демократске партије социјалиста – шта је ово кукала вам мајка?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

На фотографији је, наравно, Мило Ђукановић, некадашњи шеф ДПС-а и државе, додуше, руку на срце, из дана када је био млад, лијеп и паметан.

Млади комунистички омладинац, Мило Ђукановић, устоличио се у новој владајућој гарнитури, након АБ револуције и 1991. године, са својих само 29 година, као најмлађи премијер у Европи.

Када је ступао на дужност — без икаквог политичког искуства, осим у омладинским (комунистичким) партијским организацијама — многи су сумњали да је дорастао тој одговорној функцији. Мило Ђукановић је, међутим, једини политичар у свим земљама некадашњег источног блока који је о(п)стао на власти више од 30 година.

Прочитајте још:  Милојко Спајић: Остварена је велика победа. Нећемо са ДПС-ом и Уром, очекујемо да се Влада што пре формира
Наравно, не би могао да остане на власти да се није служио политичким камелеонисањем, те је тробојку замијенио садашњом Ранковом заставом, а након тога „гаетушом“. Нема ни капе коју није промијенио не би ли остао на власти, али ове фотографије ће га пратити кроз читав живот.

Стога, поставља се питање младим лавовима Демократске партије социјалиста: како коментаришу ову слику? Евидентно је да је Ђукановић храм црногорске демократије претворио у „бастион великосрпског национализма“, баш као и Андрија Мандић, па посланици опозиционог ДПС-а и СД-а морају реаговати на ово „понижење“ Црне Горе од стране млађаног Ђукановића!

Борба.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *