Параноични Ђилас лови шпијуне међу својим сарадницима, а отворио и сезону лова на новинаре!

0
ђилас, хил

Драган Ђилас (Фото: Јутјуб)

Параноични Ђилас лови шпијуне међу својим сарадницима, а отворио и сезону лова на новинаре!

Драган Ђилас, лидер Странке слободе и правде, побеснео је што му информације из странке цуре у медије, па је у стилу Илије Чворовића почео да јури шпијуне и кртицу која износи његов прљав страначки веш у јавност.

Како пише Српски телеграф, повод је текст у ком је откривен велики скандал у ССП. Наиме, хаос је изазвао Александар Бијелић, Ђиласова десна рука, кад је скочио да бије Павла Хеђешија, одборника ССП с квоте синдиката “Слога”, а када је све то процурило урлао је на сараднике да више ништа не сме да изађе из страначких просторија и да ће “доушници” бити најстроже санкционисани.

– Ђилас већ друже време бесни што информације из странке цуре у јавност, али кад је видео да је неко медијима дојавио да је Бијелић кидисао да туче Хеђешија, потпуно је изгубио контролу. Вриштао је на сараднике да је такво понашање недопустиво, да то штети странци и да ће га они који дају информације новинарима, кад буде сазнао ко су, запамтити – рекао је извор из врха ССП.

Прочитајте још:  Павлина на мети другосрбијанских новинара јер пева родољубиве песме
Монолог је потрајао, а сарадници којима се обраћао су ћутали и гледали у под.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Нико није хтео нити је то уопште, ако ћемо искрено, могуће, да улази у расправу с њим. Сви су ћутали док је он држао слово. Рекао им је да буду сигурни да ће сазнати ко је тај што цинкари и да му се не пише добро, да с њим нема зезања нити му треба да га развлаче за такве ствари по медијима – каже тај извор и додаје:

– Још је додао и да сумња на неке људе да су они ти који дојављују новинарима информације. Није рекао имена нити било шта ближе. Није уопште пријатна атмосфера у странци. Сви имају осећај да су под лупом, као да нас из прикрајка посматра. Страшно!

Извор из ССП наводи да би све ово могло да значи да ће се круг најповерљивијих Ђиласових сарадника додатно “профилтрирати”.

Пукао, па напада све редом – на удару и новинари

Прочитајте још:  Селаковић: Србија не прихвата резултате референдума у Украјини
Очигледно да је изборни дебакл утицао и на Ђиласову психу, па узроке свог фијаска параноично види у другим људима и тражи издајнике и међу најближим сарадницима. Да Ђилас постаје све нервознији показују и његови све чешћи изливи беса према новинарима. Последњих дана је нападао све редом. На удару бахатог тајкуна нашле су се и новинарке Милица Недић, Љиљана Смајловић, као и Радио телевизија Србије (РТС).

На те срамне нападе Драгана Ђиласа на новинаре реаговала је Сандра Божић, потпредседница Скупштине Србије и чланица Председништва СНС-а.

– Драган Ђилас је отворио лов на новинаре! Не зауставља се у нападима! Након Милице Недић, мета је стављена на чело Љиљане Смајловић! Уз константан притисак на РТС и покушај уређивања њихове политике, као да је тамо и даље Ђилас господар живота, смрти и секунди! Срећом, то је давно прошло време! – поручила је она на свом налогу на плаформи „X“ и додала:

 

– Забрињава то што још увек нема одговора ниједног од новинарских удружења! Сви су они сагласни, очигледно, да њихов газда може да ради како му се прохте! Ово је класично застрашивање и вршење притиска једне кукавице, неснађене у срамоти од пораза у којем се нашао! И није чудно што напада само жене, то му већ дође као правило – закључила је Божићева.

24.седам

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *