Председник Општине Инђија деци из карате клуба поклонио – мед за потенцију

0

Општина Инђија

На пријему код председника општине Инђија Владимира Гака, међу поклонима за децу из карате клуба “Сенсеи” нашао се и мед за потенцију “Фрушкогорски скочко – радост у кући”, пише локални портал Ин Медија из Инђије.

Владимир Гак је том приликом обећао подршку и помоћ карате клубу, а уз обећања деци су подељени и поклони у брендираним кесама локалне самоуправе.

Да се поклону у зубе не гледа није увек случај, кажу родитељи за ИН Медија прилично увређени поруком коју је послала локална самоуправа.

„Разумемо да је то инђијски бренд, али да ли је могуће да нису водили рачуна коме шта поклањају. Да су ставили мед за имунитет или нешто намењено спортистима било би похвално. Али ‘Фрушкогорски скочко’ малолетној деци уз поруку ‘радост у кући’ је више него неумесно“, образлажу родитељи.

ИН Медија је покушала да сазна ко пакује поклоне за госте које дарује председник општине Владимир Гак И постоје ли прописана правила поклањања.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Немамо информацију ко одређује садржај поклона коју председник дарује гостима“, рекли су из локалне самоуправе.

Некадашњи чланови Kабинета председника општине до 2016. године за ИН Медија кажу да је тај део обављао кабинет председника у складу са гостима којима се поклања и поруком коју желе да пошаљу.

ИН Медија

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *