Путин одликовао Вулина Орденом пријатељства

0
путин

Покрет Социјалиста

Председник Руске Федерације Владимир Владимирович Путин одликовао је доскорашњег директора Безбедносно-информативне агенције Александра Вулина високим одликовањем – Орденом пријатељства, за велики лични допринос у развоју и унапређењу сарадње Безбедносно-информативне агенције Србије и Спољне обавештајне службе Русије (СВР) у области обезбеђивања државне безбедности и заштите националних интереса Србије и Русије, наводи се у саопштењу Покрета Социјалиста.

Изасланик председника Руске Федерације Владимира Путина, директор Спољне обавештајне службе Сергеј Наришкин, у седишту СВР у Москви, свечано је уручио Александру Вулину Орден пријатељства којим га је одликовао председник Путин.

Наришкин је констатовао да је висока награда Александру Вулину заслужена оцена континуираних напора усмерених на свеобухватни развој руско-српских односа и сарадњу специјалних служби Русије и Србије.

Наришкин је истакао лично уважавање према Александра Вулину као истинском српском патриоти и одговорном руководиоцу који свом својом снагом, знањем и искуством предано служи држави Србији и својој служби.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Наришкин је нагласио да посвећеност циљу, високе организаторске вештине и чврста вера у исправност посла који обавља, омогућавају Александру Вулину да се у сложеним и понекад драматичним условима међународне сцене, успешно и плодоносно супротстави савременим изазовима и претњама у заједничком интересу српског и руског народа, додаје се у саопштењу.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *