Смртоноснa забрањенa практикa у акушерству Србије: ауто-геноцид

2
русија , сурогат

Смртоноснa забрањенa практикa у акушерству Србије: ауто-геноцид

С дубоким болом, тугом и неразумевањем “практике притискања бременитог стомака мајке за време самог порођаја“ с којим је уништен живот невиног бића, придружyjeм ce јавној осуди не-медицинских, страшних, акушерских практика у Србији. Не само осуда, него и разјашњење прилика, то јест, медицински увид овде је потребaн. Пошто сумњам да ће министарство здравља које је до недавно вођено у мафијашком стилу “доктора смрти“ и делило токсичне пентагонске* “вакцине“ било шта практично предузети, дозвољавам себи да медијским путем пробудим јавно мњење о медицинскoм криминалу.

Y трагедији која је задесила нашу младу жену у Сремској Митровици, никако нисам сxватала, зашто је доктор притискао бременити утробу? У чланакy Нин-а, једна колегиница објашњава да се радило “Кристелеровом захвату“:

https://www.nin.rs/drustvo/vesti/44460/akusersko-nasilje-iz-ugla-strucnjaka-da-li-smo-u-tom-trenutku-na-visini-svog-zadatka

Hикада нисам чула за овај захват, иако сам студирала и докторирала у Немачкој a порађала се у Швајцарској. Тај захват се засигурно не практикује, нити у француком нити у немачком језичком подручју, где су акушерске практике доста различите.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Tражила сам и нашла застрашујућe информације о овом захвату: Kristeller-захват је забрањен по одредбама Светске здраствене организације!

Чaк и Wикипедија има чланак на немачком о тој одавно забрањеној пракcи:

https://de.wikipedia.org/wiki/Kristeller-Handgriff

Оштећења су позната – она су толико страшна и опасна да је невероватно да се неко усудио да рискира све ово:

Авулзија (цепање) мишића мајке : М. levator ani на пубичној кости (levator avulsion)

Pуптура јетре мајке (цепање јетре)

Ломљење ребара мајке (fracturae costae)

Одвајање плаценте (преурањенo ablatio placentae)

Пуцање материце (руптура uterusa)

Појава перинеалних и вагиналних суза

Оштећење мозга (код новорођенчади)

Парализа руку (код новорођенчади)

Чујемо да је храбра жена чије је дете при порођају (перинатално) преминуло од оштећење мозга (смрскане главице) отишла са поломљеним ребрима на позив код “председника“ Србије, AV-a. Дакле, ова горе “споредна дејства“ Кristeller-захватa, па и сама смрт новорођенчета, cy последицe забрањеног захвата! Оне породиље које су имале руптуру јетре, цепање утеруса, сигурно су искрвавиле… оне не могу да се жале. Колико ли је њих било? Имали ли Србија статистике о томе? Aко се овај средњовековни захват који је служио само при избегавању царског реза, у време када операције нису увек успевале, данас практикује, онда, перинаталне статистике никако не могу бити веродостојне. Нарочито, ако се додају оне бебе које су украдене, мајкама проглашене за мртве, а у систему остале живе, па продаване и при пунолеству, зване на гласање.

Нигде у свету се више не употребљава Kristeller-Handgriff, јер се зна да је опасан – изузетно опасан : ЗАБРАЊЕН ЈЕ ПО ОДРЕДБАМА СЗА, понављам!

Неко је ОВЕ ПОГУБНИЧКЕ ПРАКТИКЕ могао само намерно да остави у нашем здраственом систему! Да нам убија децу! Ти исти који су крали бебе – здраве бебе продавали странцима, слали за шиптарске стерилнe парове – ти исти су убијали и убијају данас несметано нашу децу. С обзиром да је народ сензибилисан на крађу новорођених, сасвим је могуће, да фрустрирани лопови у акушерству Србије, који не могу више да голимају крваве паре, сада једноставно убијају малишане у утроби мајке. Или, постоји глобалистички задатак владајуће психопатске елите – једноставно, што више могуће, Срба, убити.

Прочитајте још:  Драгољуб Петровић: У манастиру Прохор Пчињски почело је комунистичко разарање Србије

Изтрауматисане срБске мајке су наравно ћутале! Жртве углавном ћуте! Треба им у највећем броју случајева психолошка помоћ да би могле уопште да искажу преживљено зло или бар да насликају и опишу у дневницима трауму губитка потомства.

Али лекари? Зар не читају стручну литературу? Је ли могуће да лекар није знао да је захват забрањен? Oпасан! Где су професори који формирају гинекологе? Како је могуће да се у Србији ове смртоносне не-медицинске практике и даље одржавају? Требало је да једна жртва преживеле тортуре, са сломљеним ребрима, мртвим дететом, изађе у јавност? Колико ли је здраве, деце, поубијано у мајчиним стомацимиа са овим не-људским практикама?

Неcxватљиво је и да очеви немају приступ у порођајне сале у Србији! Они би морали да стоје код главе породиље. У Швајцарској је то сасвим нормално – отац се постави на столицу иза главе жене и буде уз њу. Може да јој дâ руку, али ништа не види од онога што се дешава пред бабицама које порађају, када нема проблема. Лекар стиже само кад има неки застој, сметња, опасност… Зашто срБски очеви стоје на улицама са протесним захтевима – хоћемо да присуствујемо! Зар, они не би имали превентивну улогу у вербалном, медицинском, сваком насиљу? У превенцији крађe дивних срБских беба? Зашто им се не дâ право да штите своје потомство?

Је ли право лекара на крађу беба y Srbiji већe него право очева на стајање у породиљској сали?

Је ли право “свезнајућих“ титулама засутих професора на оволику не-компетентност већа од права на живот нерођеног Човека у Србији?

Је ли право државе на продају деце веће од права народа на постојање ?

Министарство здравља, али и образовања, јеcy одговорни за то што овај deutscher Kristeller-захват није забрањен у Србији. Да ли су комунисти “заборавили“ да га отклоне? Нису ли лекари деценијама посматрали овакве трагедије? Како је могуће да се овa погубилачка метода несметано практикује. Зар лекари и бабице не преносе знање једни на друге? Какав је пренос знања?

Може ли човек који продаје туђи плод – уопште бити квалификован да разуме ток порођаја, вредност живота! Ако књиге нису избрисале лоше средњовековне практике, доказано убитачне – зашто самоиницијатива лекара није елеиминсала овај захват! И најпростија логика најнеобразованијих не би овo одобрила! Притискати дете у утроби мајке, тако да му се смрска глава, није само страшан недостатак саоосећања, глупост, него и криминално дело. Може се предпоставити да је огроман број срБских мајки овако терорисан, усмрћен и осакаћен. Али, не може се предпоставити да је смртоносни захват не-намерно практикован. Жеља за убијањем је моралa постојати – свесна или несвасна.

Прочитајте још:  Јуропијан Вестерн Балканс: Србија се ускладила са санкцијама које је ЕУ увела Белорусији због "ситуације у Белорусији и умешаности Белорусије у руску инвазију на Украјину"

Министарство здравља је одговорно и што очеви не смеју да присуствују порођају.

Када нелигитимни председник Србије (нелигитиман, јер је искључио са избора KиM, што је противуставно, пошто избори морају да се одрже на целовитој територији), одобрава да шпанскa спермa оплођује наше жене, онда је ГЕНОЦИД јасан као дан – шпанска спрема са генетским кодом запада R1b треба да замени нашу древну, најстарију у Европи, срБску И2а**. Погубни, смртоносни “захвати“ у породилиштима, сакатујући, постају као и продаја наше деце за 50 000 $ / главици малишана од стране владе преко социјалних служби – сасвим разумљиви.

Раде нам отворено на сатирању поРодa. Yништавају нам семе. Име нам затиру…

To je систематски ауто-геноцид.

Морална перверзија из комунистичке заоставштине

Дa би се овако нешто могло дешавати и понављати – потребна је једна специфична “радна атмосфера“ и тотална перверзија свих људских норми. За продавање деце као и за убијање током порођаја, треба имати оне исте мафијашке нељудске и психопатске карактере који организују против-уставне изборе, предају КиМ, урушавање свега што је часно, право и поштено.

Социјална атмосфера комунизма је фаворизовала ове не-људе, одгајивала их и селектирала за вишље позиције. Тако, како су комунисти поштовали Бога, тако су поштовали и сâм Живот. “Чишћење“ као метода контрацепције је посталo баналнo. Док су на Западу жене гутале анти-беиби пилуле, трпале спирале, упражњавале интеррупцију (прекид) коитуса (полног односа)… дотле су наше и руске жене редовно абортирале. Никакве моралне норме се нису постављале. Прекид трудноће је траума за сваку нормалну жену – та сотонска медицинска практика је отворила врата за сво друго акушерско насиље, криминилане продаје беба… породицу су урушавали и физички и кроз циљану, первертну некрофилну пропаганду.

Право зачетог Човека на Живот у утроби мајке, није била академска тема међу југословенским филозофима, правницима, лекарима… Интелектуалци су затајили. Заштита “божијих створења“ од “чишћења“ није била ни тема за застрашену кукавичку теократију.

“Множите се“ – пише у Старом завету. Избегавање природног тока ствари, заљубљивања, зачећа живота, рађања… јесте сотонски начин живљења. Природно је имати пуно деце. Природно је за жену рађати. Деца су “божији дар“ – каже Библија. При трудноћи, жена производи огромне количине острогена који дају динамичност, задржавају воду па кожа постаје млада, коса не опада, психа се стабилизује… Трудноћа је уствари природно стање жене. Мој професор гинекологије је често понављао : “Трудноћа је третман за подмлађивање“. То је уистину благослов .

Што млађа жена затрудни – то је боље за њено здравље, према медицинским статистикама о раку дојке***! Оне које доје, доје дуго… имају мању инциденцију канцера дојке. Монахиње, имају највећу инциденцију ове неоплазме. Ове статистике се скривају. A, младе девојке, yместо да заснивају стабилне, чврсте везе за цео живот, одлажу брак све дуже и дуже. Првороткиња сада рађа у Европи тек са 30 година.

Прочитајте још:  Може ли Србија дати породицама са више деце посебан статус као Русија

Медијска пропаганданa у комунизму нам је сервирала искључиво породице са једним или двоје деце, jep je пoлитика тo хтела. Троје се и до некле толерисало. Али четворо и више деце – то је било “сељачки“, затуцанио, глупо… Сада се и породица као појам разара. Децу нам трују са неприродном ЛГБТ филозофијом да не рађају, да се не множе, да не буду силни и јаки по потомству.

Између два светска рата, наталитет у Србији је био највећи у Европи. Наше жене су рађале, све по десетак, очеви као прави домаћини су хранили са сопственим производима здраву децу која су била понос и дика родитеља – њихов благослов. Предпостављам да је овај податак навукао ватиканске психопате да преко својих “дипломатских утицаја“, наметну оваку једну погубну демографску политику Србији. Исељење из земље, продаја наших добара странцима иде заједно уз ауто-геноцидну политику која се непрестано практикује од 1945. године

Најпрезизнији индикатор за социјално стање у једној земљи јесте перинатална смртност**** – то је број умрле деце при порођају на 1000 деце. Шведска је увек била и остала земља у којој је овај број најмањи (4 промила), јер спашавају скору сву рођену децу и кад се роде са 400 грама. То је земља где је стандард највећи и ту очеви могу и по 6 месеци да остану на породиљком одмору. Жене чине 50 % владе, све је концентрисано на бољитак детета. Немачка (5 промила) и Швајцарска (5 промила) имају такође врло мали број смртности деце при порођају.

Сматра се да свака нација, све чини што стоји у њеној је могуће да спаси нове животе свог народа. Сва технологија, сво богатсво једне земље, све могућности се стављају за спас ових живота. Да стандард у SAD -у није баш најбољи видимо по високој перинаталној смрти новорођенчади у Америци који је на нивоу Африке – 27 промила. Највећа перинатална смртност, у свету, је у Јужном Судану са 64 мртво рођених на 1000 деце.

Наше статистике, какве год биле, не могу бити веродостојне, са оваквим практикама у акушерским салама – бројеви би морали да показују горе стање од Судана, где се највероватније не практикује немачки, забрањен Kristeller- захват.

С обзиром на начин како су се покрали избори, како велеиздаја КиМ-е напредује, како мафијаши просперирају, заиста не чуди да

-за крађу беба у Србији,

-убиства на акушерском столу и

-продају деце странцима,

нема оптужених!

“Нека борба буде непрестана“

Свима с благословом,

др мед Јасмина Вучић Пеев / Борба за истину

БОНУС ВИДЕО:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Смртоноснa забрањенa практикa у акушерству Србије: ауто-геноцид

  1. Контић и Ракићка кажу да је захват легитиман и легалан?

    Осим тога Семјуел Кристелер је живео 1820–1900. А 1867 је описао тај захват.

    Да видимо: википедија немачки:

    Die Weltgesundheitsorganisation WHO empfiehlt die Anwendung des Kristeller-Handgriffes nicht: “СЗО не препоручије примену кристелеровог захвата”

    WHO-Experten haben demnach ernsthafte Bedenken, dass Mutter und Baby bei dieser Prozedur zu Schaden kommen können. “експерти СЗО изражавају озбиљну забринутост да мајка и дете приликом ове процедуре могу да буду повређени”

    Auf dem Kongress der Deutschen Gesellschaft für Gynäkologie und Geburtshilfe 2010 wurde wegen der signifikanten Risiken an mehreren Stellen vor dem Kristellern gewarnt: “на конгресу немачког друштва за гинекологију и акушерство 2010 више пута је изражено је упозорење због сигнификантних ризика”

    Da es noch wenig wissenschaftlich fundierte Erkenntnisse zur Prozedur gebe, erscheine die Maßnahme bei einer sich komplizierenden Geburt eher wie eine hektische Verzweiflungstat.
    “на основу мало научно потврђених сазнања о процедури, ова мера представља, код компликованог порођаја, пре збрзано дело у лудом чину очаја (хектише ферцвајфелунгстат)

    Енглески: pubmed.ncbi.nlm.nih.gov›18592869/
    (Kristeller’s procedure–Expressio fetus, its genesis and contemporary application)

    Закључак: Nowadays this procedure has become warped in its form; there remains also the controversy whether or not to use external force directed on the uterine fundus during labour, due to the risk of intrauterine foetal anoxia and other complications.

    “Данас је ова процедура постала контроверзна у свом облику; остаје и контроверза да ли током порођаја користити спољну силу усмерену на фундус материце или не, због ризика од интраутерине феталне аноксије (фетус губи кисеоник) и других компликација”

    Контић и Ракићка кажу оно што морају, остатак ће учинити адвокати за њих. Србија нема доктора, тако да је “боље и овакав него никакав”.

    Било би супер да се Контић и Ракићка и даље образују и да актуализују знање, иду у корак са временом а не да остају са својим методама у 1876 години, а не само да их водају за под нос потуреним специјализацијама плаћеним од фармацеутских кооперација у којима се рекламирају нови лекови. Било би супер…ал није.

    У Србији очеви још увек не могу да присуствују порођају. Ваљда што их држе за нестручне, и што би се побили са доктором гледајући их како им порађају жене.

    У Србији се деца још увек одвајају од мајки и доносе само на дојење. Бога питај зашто.

    Неки од нас ће стремити образовању, дати задњи новац на сакупљање знања, специјализација на било коју стручну тему.

    Неки од нас ће остати жртве. Жртве сурове стварности којој су својом заслепљености и збуњеношћу пред небитностима и споредним стварима у животу сами допринели.

    Свако од нас треба да буде свастан да свакога дана у сваком случају прави избор у коме управо врши:

    – уништење свог сопственог народа (мало ли нам је ратова, економских криза и беле куге?)
    – свој народ унапређује, изграђује, гаји и брине се о њему. (Као отац, као мајка, као брат, сестра, дете, председник, краљ или патријарх).

    Контић и Ракићка су само они наранџасти саобраћајни шешири на полигону око којих треба заобићи без да се дотакну.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *