Александар Јерковић: Немам комуникацију са осталима из „Ми – глас из народа“ од 17. децембра прошле године

0
јерковић

Александар Јерковић (Foto: Milos Tesic/ATAImages)

Носилац изборне листе “Ми – глас из народа” за Београд Александар Јерковић изјавио је данас да га то удружење грађана није консултовао око тога да ли ће улазити у коалицију са неким на републичком или на градском нивоу, као и да нема проблем да разговара са свима који прихватају политику покрета “Нема назад, иза је Србија”, из којег он долази.

Јерковић је за телевизију Пинк рекао да ће, као носилац листе „Ми – глас из народа“ за Београд, тражити у потенцијалним разговорима за формирање власти са другим странкама „унутрашњу контролу Града Београда“, односно орган „који би имао увид у сваки документ и у сваку канцеларију“.

„Искрено мислим да нико то у овом тренутку неће прихватити“, рекао је Јерковић.

Казао је и да нема комуникацију са осталима из „Ми – глас из народа“ од одржавања избора 17. децембра прошле године, и оценио као негативно то што нико из тог удружења није рекао „Ђиласова политика је прозападна, антисрпска, хајде да помогнемо Вучићу“.

Он је рекао да је споразум о његовом учешћу на изборима као носиоца листе „Ми – глас из народа“ за Београд потписало десет људи, с обзиром на то да група грађана или покрет формално-правно не може да потписује споразуме, као и да је „програм за Београд у потпуности програм покрета ‘Нема назад иза је Србија’“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Казао је и да „Ми – глас из народа“, за коју је навео да је коалиција, „у овом тренутку има златан глас“ за формирање власти у Београду. „Кад имате странку морате да размишљате о ухљебљену ваших партијских војника“, рекао је.

Прочитајте још:  Бахата Мирјана Карановић претукла комшиницу, Тужилаштво тражи кривичну пријаву

(Н1)

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *