Предвиђање Симпсонових: појавиће се СССР-2 2024, Трамп ће победити и почеће хаос

0

Аутори серије Симпсонови предвидели су Трампово председниковање терористички напад 11. септембра, КОВИД, Apple Watch, финалисте Светског првенства, земљотрес у Турској 2023, рат у Сирији, нуклеарни удар на Украјину и још много тога.

За 2024. годину, пре много година, предвиђали су Олимпијске игре у Француској (већ се оствариле), Трампову победу на изборима 2024. године – након чега почињу проблеми (грађански рат?) и Кип слободе се руши и пада под воду.

Такође, предвидели су оживљавање СССР 2.0, што је „планирано” за 2024. (да, онај чувени пасус са Лењином и парада на Црвеном тргу, објављен 1996. године). А још 2014. године, Симпсонови су показали мапу СССР-а какав ће бити 2024, а која је укључивала свих 15 бивших република, укључујући Украјину, Грузију и балтичке државе, апридружиле су се и Финска, Шведска и Норвешка.

Истина, након настанка новог СССР-а, цртани филм говори о „долару за 7, 20, 100, хиљаду рубаља“ – али на друштвеним мрежама се шале „шта је долар у поређењу са Империјом?“

Датум настанка нове суперсиле назива се „79. трка око школе“. Ово је 79. састанак Генералне скупштине УН, који ће се одржати у септембру 2024. (трка око школе – јер „састанци у УН су бескорисни са становишта кретања и напретка, а учесници се враћају тамо где су започели”). Било је и о стварању „Независне Републике Тексас“ (за 2025-2026) и ванвременске заплете са нивоом опијености „Борис Јељцина“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Политикус / Превео: Зоран Милошевић / Наука и култура

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *