Вулин: Кад је постало прихватљиво да Кандићка добије орден од Тачија,а неприхватљиво од Путина?

2

Александар Вулин (Фото: Н1)

Кад је постало прихватљиво да Кандићка добије орден од Тачија,а неприхватљиво од Путина?

“Данас морате бити део колективне хистерије. Ово је време политичке коректности – не смеш ником да кажеш ништа, осим Русима и Србима – убице, народ геноцида. Мржња је дозвољена за Русе и Србе. Руси су на врхунцу те хистерије. За сто година моји потомци ће рећи да им је деда био одликован од стране Владимира Владимировича Путина”, рекао је сенатор Републике Српске Александар Вулин и доскорашњи директор БИА за ТВ Хепи.

На питање како је могуће бити руски, али не и француски или амерички шпијун и да они који добијају ордене западних земаља постају хероји, а они које одликује председник Русије – издајници, Вулин каже да је веома занимљиво да када примите орден Легије части од Француске – онда нисте француски шпијун.

“Ја бих се обрадовао увек када друга држава мом земљаку да орден. Кад Ружица Ђинђић прими орден од Француске – она је заслужна. Када ја примим орден, ја сам шпијун руски. Ја сам био задужен за БИА, сарађујем са службом и ако сам добро радио за корист обе државе – бићу награђен. Каже се: `Заслужан за очување српских и руских националних интереса`, истиче Вулин и наглашава да је наш најважнији интерес да Србија не призна Косово.

“Вучић би добио Нобелову награду само да је признао Косово. Руски интерес је да Србија не постане чланица НАТО пакта. Интерес Русије је да Србијом владају Срби, какви год они били. Где је сукоб између интереса Србије и Русије. Наташа Кандић примају орден од Хашима Тачија”, поручује Вулин.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Тековина демократије: Логор Србија

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Вулин: Кад је постало прихватљиво да Кандићка добије орден од Тачија,а неприхватљиво од Путина?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *