Идеолошки вођа европских “Зелених” педофил: На овог манијака се угледају Веселиновић и Лазовић!

0
педофил

педофил

Идеолошки вођа европских “Зелених” педофил: На овог манијака се угледају Веселиновић и Лазовић!

Манијак Црвени Дени политички је узор Веселиновића и Лазовића, али и осталих домаћих несрећника који сарађују заједно са њима у оквиру листе “Насиљем против Србије”.

Француско-немачки политичар Данијел Кон Бендит, познат као организатор демонстрација у Паризу 1968. године имао је надимак Црвени Дени.

Нешто касније, након тих демонстрација, Дени је постао утицајан леволиберални политичар, вишедеценијски посланик у Европском парламенту, где је био копредседник парламентарне коалиције “Зелених” и Европске слободарске алијансе.

Прочитајте још:  Представа у Скупштини града Београда: Прихватили мандате па сад забављају народ
Овај човек представља икону модерне европске либералне левице. Оно што је шокирало многе јесте оно што је Црвени Дени написао у аутобиографији “Велики базар” из 1975. године.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Знате, дечија сексуалност је фантастична ствар. Морате бити искрени и поштени. Са веома малом децом, то није исто као са оном старом од четири до шест година. Када мала, петогодишња девојчица почне да се свлачи, то је фантастично, јер је игра. То је невероватно еротична игра”, пише он у својој аутобиографији.

24.седам

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *