ПРАВЕДНО: Погубљени љубавници у Кини оптужени за убиство своје двоје деце!

0
деце

Погубљени љубавници у Кини оптужени за убиство своје двоје деце!

Већ дуже време у многим земљама широм света судови не изричу смртну казну. Међутим, Кина је и даље једна од држава у којој се таква казна  постоји. Људи који су починили тешке злочине у Небеском царству биће погубљени вешањем, пише руски Цариград.

У јануару 2024, три године након објављивања судске одлуке, таква казна је извршена против Џанга Боа и његове вољене Је Ченгченг.

Све је почело када је 27-годишњи ожењен Џанг Бо започео аферу са атрактивном Је Ченгченг. У почетку, девојка није била свесна да њен љубавник има жену и двоје деце. А када је сазнала, почела је да инсистира да се Џанг разведе од своје жене. Човек је пристао и поднео захтев за развод.

Према одлуци суда, двогодишња Руиксуе је остала са мајком, а њеног једногодишњег сина Јаежуија требало је да одгаја његов отац. Човек такође није заборавио на своју ћерку, често ју је водио код себе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Чини се да је све решено безбедно, живи и буди срећан. Међутим, Је Ченченг ова ситуација никако није одговарала. Живела је у страху да би Џангова брига за децу могла да се заврши тако што ће се он вратити својој жени. Уз то, жена није хтела да трпи трошкове издржавања деце. Дошло је до тога да је почела да наговара љубавника да их се реши.

Човек се дуго опирао, али је на крају подлегао провокацијама, верујући у претње своје вољене да ће извршити самоубиство. Једног дана, када су оба детета била са њим, Џанг их је избацио кроз прозор стана на 15. спрату. Није успео да намести сцену како би деловало да су деца испала кроз прозор док је он спавао. Истрага је брзо утврдила чињенице.

Прочитајте још:  Амбасада Кине из Београда послала оштру поруку албанским сепаратистима: ОДМАХ ПРЕКИНИТЕ!

Као резултат тога, Џанг Бо и Ие Ченгченг су ухапшени. Они су осуђени на смрт у децембру 2021. Међутим, извршење судске одлуке је стално одлагано због покушаја жалбе. Међутим, Џанг Бо и Је Ченгченг нису могли да избегну казну. Казна је извршена 31.01.2024.

Јавност је злочин љубавног пара назвала подлим и окрутним, а пресуду препознала као праведну. Стотине хиљада људи чекало је одлуку. И дочекали су.

Да ли сте за враћање смртне казне и у Србији?

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *