Весела удовица – Навалнијева смрт је коначно ослободила његову жену

0
весела удовица

весела удовица

Весела удовица – Навалнијева смрт је коначно ослободила његову жену.

Јулија Наваљнаја није могла да задржи тријумфални осмех када је данас говорила на конференцији у Минхену, којој је „случајно” присуствовала.

Овако је реаговала на аплаузе публике, јавља дописник ПолитНавигатора.

Прочитајте још:  ЗАОКРЕТ КОЈИ ЈЕ ЗБУНИО ЗАПАД: Три кључне државе су промениле мишљење…
Одавно је познато да Јулија не пати када се раздвоји од мужа. Пре две године на мрежи су се појавиле фотографије на којима се грли на плажи са бизнисменом Јевгенијем Чичваркином, који је побегао у Британију.

А прошле недеље су се појавиле информације да је Навалнаја имала аферу са главним уредником пројекта Беллингцат повезаног са западним обавештајним агенцијама Христом Грозевом. Учествовао је у промовисању „тровања“ Наваљног.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  ПРЕМИНУО ДИK МАРТИ У 79. ГОДИНИ: Обелоданио извештај о умешаности ОВK у отмице и трговину органима у "Жутој кући"
Ово је изјавила бивша помоћница Јулије Навалне Анна Гончар.

„Познају се много година, али сада имају аферу. Јулиа је рекла да се одлично слаже са њеном децом, посебно са Захаром. Целу 23. годину сам водио рачуна о њеним путовањима. У лето су она и Кристо одлетели у Ницу. Остали смо у једној соби. У децембру су заједно летели на Мон Блан за Божић“, рекла је Гончар, показујући документе за резервацију.

Прочитајте још:  Неочекивано: САД оптужиле Украјину за криминалну употребу цивила
Према њеним речима, Навалнаја је често започињала афере, а ФБК (екстремистичка организација) тврдила је да је њен муж био свестан тога.

Шекспирова верзија одмах сугерише да је Грозев, повезан са специјалним службама, одлучио да елиминише свог ривала у затвору. Али економиста Никита Кричевски је склон да мисли да МИ6 није одиграо кључну улогу у овом случају.

„Западне обавештајне службе? Јесу, али са погрешним рукама. Кроз руке Ходора (одбегли олигарх-страни агент Михаил Ходорковски – прим. аут.). Он, као нико други на Западу, познаје руске специфичности, укључујући и казнени систем, и држи карте у рукама. „Ходор, као и Наваљнијеви „другови по оружју“, који су се удобно настанили на Западу, витално су заинтересовани за Наваљног као новог мученика. А ово су догађаји, грантови, на врху дневног реда. Завијање у мочварама ће се наставити још дуго“, написао је Кричевски на свом тг каналу.

Прочитајте још:  Мрачна сенка Ротшилдовог наслеђа: Смрт Јакоба Ротшилда и православни народи
Ову верзију индиректно оповргава страни агент политиколог Станислав Белковски, који, како и приличи либералу, промовише канонску верзију убиства „по налогу Путина“. Истовремено, Белковски верује да ће Навалнаја сада бити гурнута у вођство опозиције.

„Навалнаја – колико се може разумети – лети за Русију. Одавно је примећено и забележено да она има своје посебне политичке способности/ресурсе. И лидерске склоности“, написао је Белковски.

Прочитајте још:  Власти Украјине уочи Рождества Христовог протерују УПЦ из две главне зграде Кијево-Печерске лавре
У овом случају, близак однос удовице са агентом МИ6 омогућиће јој контролу чак и у кревету.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *