Доказао да је Ђиласова пудлица: Милош Француз отворено прети насиљем, јер му се не свиђају резултати избора!

0
Милоша Француза

Милоша Француза

Доказао да је Ђиласова пудлица: Милош Француз отворено прети насиљем, јер му се не свиђају резултати избора.

Отворено је запретио насиљем, уколико буде формирана већина у складу са изборном вољом грађана, а која је супротна од воље Јовановића и његовог шефа Ђиласа.

Прочитајте још:  Oбележавање државност државе која одавно то није и како да је поново успоставимо
Милош Јовановић, који се представља као десничар и патриота, поново је показао да је десна рука Драгана Ђиласа и потпуна марионета аутошовинистичке листе Србија против насиља.

Док се лажно буса у ,,груди јуначке” и назива актуелну власт издајничком и оном која наводно продаје Косово, Јовановић је у коалицији са листом која сматра да смо извршили геноцид у Сребреници, да треба да признамо тзв. Косово и да уведемо санкције Русији.

Не само што се Јовановић удружио са онима који заступају ставове отворено супротне интересима Србије, већ жели заједно са њима да подстакне насиље и унесе анархију у наш политички живот. У прилог томе говоре и његове изјаве током данашње конститутивне седнице Скупштине града. Или боље речено конститутивне седнице у покушају, пошто је иста одложена.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Снимак расветљава убиство војника ЈНА у Словенији
Јовановић је изјавио да су он и његова коалиција потпуно солидарни са остатком опозиције, а што је најскандалозније дао је себи за право да апсолутно чисте изборе прогласи за нелегитимне и да још и запрети да градска власт неће бити конституисана.

24.седам

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *