Тужитељка Савовић на политичком задатку у политичкој кампањи

0
савовић

Бојана Савовић (Фото: Принтскрин)

Тужитељка Бојана Савовић се више и не крије да је на отвореном политичком задатку.

Наиме, након што се неко време прикривала иза политичке организације Проглас, која је наводно била квази струковна испостава прозападне опозиције са свим атрибутима политичке партије, сада је иза тужитељке стала Ђиласова Странка Слободе и Правде.

Они су у саопштењу навели да је недопустиво да тужитељка Савовић буде “јавно прогоњена” од стране свог надређеног, главног јавног тужиоца Ненада Стефановића, будући да је све време радила у интересу грађана.

Саопштење је издато поводом неколико дисциплинских пријава које Ненад Стефановић упутио комисији а поводом недоличног понашања тужитељке Савовић, између осталог и малтретирања и претњи упућених колегама, где Савовић инсуинира да ће колеге остати без посла оног тренутка када се промени власт, али и због политичких наступа, што се директно коси са законом који би Савовић требало да чува.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ово иначе није први пут да чланови Странке Слободе и правде покушавају да нападима на главног јавног тужиоца Ненада Стефановића али и на читаво тужилаштво, утичу на јавно мњење, па је тако у току прошле године Мариника Тепић, потпредседница странке више пута у Скупштини Србије изнела низ клевета на рачун тужиоца Стефановића које су се испоставиле као неистините.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *