Александар Павић: Нећемо одустати! (ВИДЕО)

0
варали, робертс, курти

Александар Павић (Фото: Јутјуб)

Александар Павић, народни посланик и један од лидера Покрета “Ми – глас из народа”, у интервјуу за “Српски радио Чикаго” објаснио је разлоге раскола у том покрету и зашто је стао на страну захтева др Несторовића да нова партија буде председничка.

Павић је објаснио да би компромос око изгледа новог статута вероватно био постигнут, али да је проблем настао када је књиговодствена агенција која је бринула о финансијама Покрета прекинула сарадњу са њима са образложењем да је један од седам оснивача покрета покушао малверзације са новцем. Након тога је дошло до сукоба са Драганом Станојевићем што је резултирало ванредним састанком који је окончан расколом.

Павић у интервјуу објашњава зашто подржава захтев Несторовића да буде председник странке у настајању. Павић каже да је то подржао и Синиша Љепојевић, али да је на крају одлучио да се повинује вољи осталих оснивача.

Он каже да је саопштење које су након тог састанак издали преостали оснивачи било некоректно и нетачно, јер су он и Несторовић само напустили састанак, а не и Покрет.

“Рећи да Несторовић и ја разбијамо покрет је злонамерно и нетачно”, каже Павић додајући да он и Несторовић неће одустати од политичке борбе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *