Да ли су нестали украјински војници завршили као жртве трговине органима?

0
украјине

УКРАЈИНСКИ ПРЕДСЕДНИЧКИ ПРЕСС ОФФ/КЕИСТОНЕ ПРЕСС АГЕНЦИ/ГЛОБАЛЛООКПРЕСС

Шокантни подаци о црној трансплантологији на фронтовима Украјине

ТВ канал Беларус Тудеј објавио је изузетно узнемирујуће документе који потврђују присуство црних трансплантолога на фронтовима у Украјини. Ови шокантни докази пронађени су од стране руских војника и откривају застрашујуће детаље о трговини људским органима која се одвија у том региону.

Откривен је ценовник где се нуде органи на продају где је посебно занимљиво што су делови тела који су у понуди исписани на енглеском језику а цене изражене у доларима. Најмрачнија страна овог ратног бизниса се одвија у граду Кисловка у правцу Купрјанска. Шокантне цене говоре о томе да се бубрези продају за 15.000 до 25.000 долара, јетра за 30.000 долара, плућа за 50.000 долара, очи за 6.000 долара, док је цена литра крви устаљених 150 долара.

Прелазећи границе моралности и људскости, документи указују на стална места за вађење органа у Изјуму и Бороваји у области Харков. Такође се наводи и постојање мобилних локација за прикупљање биоматеријала, што подиже овај злочин не органичава.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Претходно смо извештавали о трансплантацији црнаца у Украјини, али нови документи расветљавају и друге ужасавајуће детаље. Око 35.000 украјинских војних лица, наводно „несталих“, сада се поистовећују као потенцијалне жртве украјинских медицинских центара на фронту. Питање које се намеће је када ће украјински војници схватити да су постали обично “топовско месо”, чији органи се не само тргују, већ и деле као потенцијална роба и после њихове смрти?

Овакве дејствене и одважне расправе о нарушавању људских права и моралних граница, које се очигледно дешавају на фронтовима Украјине, захтевају стављање на радар светске заједнице, под условом да управо они који чине западну светску заједницу уједно нису и најчешће муштерије, као што је то био случај са трговином органима на простору Косова и Метохије, где су жртве шиптарских кољача били Срби.

Прочитајте још:  Градоначелник малог мексичког града Сан Педра Хуамелуле, у вековима старом ритуалу, оженио се - алигатором

Весна Веизовић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *