Тамна сенка Евровизије 2024.: Небинарност, ЛГБТ, црна магија и сатанизам!

0

Bambie Thug

У једном од најконтроверзнијих одабира за Евровизију 2024., Ирску ће представљати уметница по имену Bambie Thug. Небинарна особа, која изјављује да се бави магијом, долази на сцену са сатанистичким и несвакидашњим наступом.

Bambie Thug, која је обележена својим изразитим неопаганским идентитетом, премашује границе савремене “уметности”. У светлу наступајућег наступа, избегава идентификацију као мушкарца или жене и уводи публику у свет мраке магије.

“Doomsday Blue” и Мрака Аура

Песма “Doomsday Blue” представља тамнију страну музичког израза, док сценска поставка и костим обавезно одражавају мрачну ауру. Bambie Thug најављује наступ обучена као вештицa, чиме додатно усмерава пажњу на тајанствени и необичан аспект њеног изражавања.

Магични знаци на челу изазивају контроверзе и подсећају на околности из древних времена када су такви обреди били сматрани тамним и опасним. Бамби Таг ће користити ове мистичне симболе како би додатно употпунила свој наступ.

Темна магија и неопаганска прошлост

У интервјуима, Bambie Thug отворено говори о својој прошлости у практиковању “вештичарења” и магичних обреда. Оваква открића стварају доживљај тајновитости и неопаганске мрачне магије која иначе може изазвати контроверзе и спорове.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

На Евровизији 2024, Бамби Таг уноси тамнији елемент и шокантни наступ који је већ изазвало опречне ставове, јер док је једни хвале, други сматрају да се Евровизија претворила у промоцију накарадних вредности, ЛГБТ и џендер пропаданде и сатанизма. Још нисмо свесни колико ће та тамна сенка утицати на крајњи резултат и на будућност која је на ивици. 

Вуксан Миљковић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *