На седници странке Покрета Слободних Грађана (ПСГ) за председника је опет изабран Павле Грбовић, а за новог председник извршног одбора именован је бивши саветник Аљбина Куртија, Предраг Милетић. 

У септембру 2022. године, објављена је вест да је Петар Милетић именован за спољно-политичког консултанта премијера лажне државе Kосово, Аљбина Kуртија.

Својевремено, Милетић је то овако коментарисао:

– Информација која је објављена је само до пола тачна. Ја сам именован за спољног консултанта Аљбина Kуртија, а не спољно-политичког, финансиран од стране Владе Немачке, прецизније министарства спољних послова Немачке за питања заједница – казао је у писаној изјави за Данас Петар Милетић, иначе бивши потпредседник тзв. Скупштине Kосова.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Павле Грбовић у Стразбуру

Недавно путовање Павла Грбовића у Стразбур, где је изразио незадовољство резултатима београдских избора и захтевао укидање  донација Србији из Европске уније, додатно је појачало антагонизам према овој странци код народа, јер ставови које промовише Грбовић, али и све странке окупљене у коалицији “Србија против насиља” су сада већ отворено антисрпски.

Софија Марић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *