Српски издајник Мирко Пејановић наставља по старом: Велича “дан независности” Алијине БиХ

0
Мирко Пејановић

Мирко Пејановић

Српски издајник Мирко Пејановић наставља по старом: Велича “дан независности” Алијине БиХ.

1.марта навршавају се 32 године од нелегалног и антисрпског референдума у Босни и Херцеговини на коме је без српских гласова изгласана независност ове творевине што је у наредним данима и довело до рата.

Наравно иако је 95% Срба бојкотовало овај нелегални референдум било је и неколико Алијиних Срба који су тад стали на страну Исламске државе и покушали представити како “ето нису сви Срби против БиХ”.

Један од њих је, сада већ заборављени Мирко Пејановић који је био члан Председништва Алијине БиХ и који се данас огласио у Дневном авазу да честита свој дан државности.

Прочитајте још:  Могућа наплата путарине на Ибарској магистрали
У интервјуу овом гласилу Пејановић је рекао како је референдум био легалан уз аргумент да је ЕУ имала своје посматраче на, веровали или не 16 бирачких места.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Била је директна опструкција од стране СДС-а, која је под водством Радована Караџића сва била окренута пројекту Слободана Милошевића, а то је проширена или велика Србија. Тад се то звало Савезна Република Југославија” – истиче Алијин Србин Пејановић.

Подсетимо, Мирко Пејановић, Угљеша Узелац, Богић Богићевић, малобројни су Срби који су стали на страну Алијине државе а против сопственог народа. Данас су, као што и заслужују мање више сви заборављени.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *