Несторовић: Сорошеве НВО које растурају српско правосуђе, преко Павловића ушле и у покрет “Ми-глас из народа” (ВИДЕО)

1
несторовић

Несторовић и Павловић

Бранимир Несторовић потврдио је писање портала Васељенска поводом Бранка Павловића и његове супруге судије Драгане Бољевић, почасне председнице НВО Друштво Судија Србије које се годинама финансира од стране Сороша, америчке амбасаде…

Последњих дана, на домаћој политичкој сцени одиграо се неочекивани раздор у покрету “Ми-глас из народа”, који је успео да сакупи значајан број гласова на парламентарним и београдским изборима и да се пласира у Парламент. Основачи овог покрета, међу којима су истакнуте личности као што су доктор Бранимир Несторовић и Александар Павић, сада су сведени на две фракције, свака са својим ставовима и амбицијама.

У оквиру овог неочекивог распада, Бранимир Несторовић, један од оснивача покрета, дао је изјаву која је изазвала бројне коментаре:

“Бранко Павловић је довео Јерковића и Марка Дејановића. По мом мишљењу, највећи проблем је Марко Дејановић. Зашто? Зато што је Дејановић шеф кабинета председника Друштва Судија Србије. Друштво судија Србије, можете лако проверити на интернету, је организација коју спонзорише УСАД. Остали спонзори су Фонд за отворено друштво и америчка амбасада. И они су ти који су задужени за реформу српског правосуђа, ону која је уништила српско правосуђе. Према томе ја сам тражио од Бранка да склони Дејановића. Он каже: ма не, он је добар дечко итд. Испоставило се да та Бранкова група све води, они су преузели све. Они су радили фантастично, то морам да кажем, али за Бранка Павловића.” – изјавио је Несторовић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сагласно изложеном, изгледа да се супруга Бранка Павловића, судија Драгана Бољевић,  и други чланови покрета усмеравају од стране западних НВО и спонзора ка реформама српског правосуђа које наносе штету држави. Несторовић истиче да су те фигуре одговорне за раздор у покрету “Ми-глас из народа” и да национални интереси трпе штету због њихових дела.

Прочитајте још:  МИЛОШЕВИЋЕВ БИВШИ САРАДНИК ПРОГОВОРИО "Тачно је, Слоба се сликао са Рокфелером и Ротшилдом, Крајину је дао за Косово!"

Додајемо да је Несторовић, поводом ове изјаве, потврдио писање портала Васељенска о Драгани Бољевић, која је из исте екипе као што су то судија Миша Маји, као и тужитељка Бојана Савовић из покрета Проглас, односно да су сви страни плаћеници који угрожавају српске националне интересе.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Несторовић: Сорошеве НВО које растурају српско правосуђе, преко Павловића ушле и у покрет “Ми-глас из народа” (ВИДЕО)

  1. Каква циркузијада и циганија! С маме на тату, с тате на маму. Срамота на куб! Шта је све то требало Несторовићу, да ли је био гладан, го и бос? Његово име је створило покрет а сада ће сви они извисити. Једном изневериш бираче, готово је.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *