Шта се дешава са европским краљевским династијама?

0

Британска краљевска династија

У последња два месеца, свет се суочио са необичним низом догађаја у вези са водећим људима из европских краљевских династија и других моћника, што је изазвало забринутост и ширење различитих теорија. Питање које се намеће јесте: да ли је могуће да долази смак света, па се велике фигуре светске политике и моћи сакривају у склоништа, измишљајући јавне смрти и болести? Или, пак, можда је у питању Божија правда, или нешто треће?

Краљу Чарлсу је дијагностикован рак, Кејт Мидлтон је прошла кроз операцију абдомена и од децембра нема ни трага ни гласа о њој. А Сара, војвоткиња од Јорка, има рак коже.

А смртни случајеви који су проследили ове здравствене проблеме су још један слој мистерије. Смрт Томаса Кингстона и Џејкоба Ротшилда, као и хитно пребацивање краља Норвешке и папе Фрање у болницу.

Напослетку, ту је и абдикација краљице Данске, а и принц Едвард се привремено повукао са дворских дужности.

Поред свега тога, друштвене мреже су се запалиле због необичне шетње коња испред Бакингемске палате, које свему дају још већу дозу мистерије. Последњи пут кад су људи видели шетњу два црна коња са једним белим коњем и црном заставом испред Бакингемске палате, било је кад је умрла краљица Елитабета II. Кажу да се то јако ретко виђа.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Све ово наводи на размишљање: да ли и светски моћници подлажу природним законима болести и старости, или је у питању нешто друго? Да ли је могуће да се велике фигуре светске сцене припремају за најављену апокалипсу, или се сакривају од неког другог облика правде? Да ли су ови необични догађаји предвиђање нечега великог? Не заборавимо да је први светски рат збрисао скоро све краљевине и краљевске династије у Европи. Да ли се свет припрема за још један трагичан оброк? Најзад гласноговорници Светског економског форума и председник истог Клаус Шваб, отворено кажу да у новом светском поретку нема места за државе и нације, па самим тим, зашто би им требале краљевске династије, које су остаци из старог светског поретка.

Прочитајте још:  Звезда Трећег рајха и совјетска шпијунка

Ипак, морамо бити опрезни да не упаднемо у замку теорија завере, можда је у питању једноставно природни ток догађаја или како би народ рекао Божја правда.

Али пред нама је свакако низ загонетних догађаја, који нас наводе на размишљање и само време ће нам открити истину.

Никола Вуксановић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *