ВЕТЕРАНИ СРПСКЕ: Не треба нам дефиле Армије БИХ, предводи их човек који је починио злочине над Србима!

0
ветерани српске

ветерани српске

ВЕТЕРАНИ СРПСКЕ: Не треба нам дефиле Армије БИХ, предводи их човек који је починио злочине над Србима!

Удружења ветерана специјалних јединица Војске Републике Српске од Полиције дистрикта Брчко траже да забрани најављени дефиле 1. марта, јер би обиљежја такозване Армије БиХ угрозила међунационалне односе у граду. Додатну забринутост су изразили због тога што је иницијатор дефилеа Санин Муса, бивши припадник злогласног одреда “Ел Муџахид”, за који се сумња да је починио монструозне злочине над Србима у Возући.

Прочитајте још:  Вулин: Залажем се за укидање анонимности на интернету, она је довела до тога да на мрежаму пишу највеће гадости, прете председнику и његовој породици
Наглашавају да немају ништа против да свако достојанствено обележава своје празнике, али да се оштро противе провокацијама и подизању националних тензија.

– Може свако да дође, али нема дефилеа, не долазе ни представници Српске у Брчко дефилеом, него долазимо културно и нормално, обележавамо све догађаје, а не правимо проблеме. Очекујемо од Полиције Брчко дистрикта да дефиле забрани, јер се ради о ризичном догађају. Ако га не забране, онда ћемо сутра знати као ћемо и на који начин реаговати – рекао је Петар Цвијетиновић, председник Удружења ветерана “Гарда Пантери”.

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *