Украјинске избеглице у Њујорку постају бескућници, док САД наставља да финансирање разарање њихове домовине!

0
избеглице

Извештаји Нузвика о ситуацији у којој се налазе украјинске избеглице у Њујорку отварају бројна питања о глобалној политици и њеном утицају на животе појединаца који беже од рата. Ове избеглице, које су у потрази за сигурношћу и новим почетком, суочавају се са новом кризом: бескућништвом, након што је државна власт престала да финансира добротворну организацију “Разом за Украјину”.

Додатно, финансијска подршка Сједињених Америчких Држава украјинским снагама у сукобу са Русијом додатно компликује ситуацију, јер се тако мир у Украјини не враћа, а избеглице се налазе у пат позицији без могућности повратка у своје домове.

Ова подршка, која укључује војну и финансијску помоћ, истовремено одлаже могућност мирног решења и продубљује изазове са којима се суочавају избеглице.

Ситуација у којој се налазе украјинске избеглице у Њујорку светли је пример колатералне штете глобалних политичких одлука.

Недостатак финансирања за организације које пружају подршку избеглицама оставља ове особе без основних животних потреба и излагања ризику од бескућништва у једном од најскупљих градова на свету.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Али то је право лице лицемерног Запада!

Милутин Недељковић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *