нада

Сликао се са ерсофт пушкицом. Мора да је јунак. Додуше, сликао се и са доказаним криминалцима, али то је било аполитично. Десничар, заслужан за расцеп деснице. Власник најмање једног стана, а има их и више у БГХ2О, то ћемо тек прочешљати. Домаћин, кућаник…

Образован човек, завршио ВСБО. (Високе студије безбедности и одбране) Волео бих да ишамарам Одбор који је дозволио приступ лицу са иностраним контактима. Да није тај Одбор можда погуран од стране британске MI6 или можда од домаћих вуцибатина попут господина са слике доле, Стевана Агриновског, контроверзни нарко-дилер? (интимно је дружење у питању било, није антидржавно)

Да ли је Ковић доиста погодио профил Јовановића?

Да ли је могуће да човек, националиста, заштитник Косова и традиционалиста потписује пакт са људима који се Косова одричу, на традицију и веру пљују, подржавају сецесионисте, аутономаше и други, антидржавни олош и све у славу тога:
ДА ДОБИЈЕМО БЕОГРАД!

Па, друже, ако се твоје Српство свело на круг двојке и Мариникине скуте, онда то није Српство, већ лични интерес и немој нас ти бранити, кад те молим!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бошко Обрадовић ти завиди на превртљивости.

Браво, момак! Успео си самог себе да затрпаш!

Теодора Ивановић / Патриот

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *