Вучић је најавио политику Србије ка даљем унапређењу односа са САД

1

Александар Вучић

Вучић је најавио политику Србије ка даљем унапређењу односа са САД.

Прочитајте још:  Србији не прети опасност од поплава
Председник Србије Александар Вучић, након састанка са амбасадором САД Кристофером Хилом јутрос, 11. марта, изјавио је да Београд остаје привржен одржавању мира и стабилности на Косову и Метохији, као и да намерава да настави да ради на развоју односа са Вашингтоном.

„Отворен разговор са амбасадором САД у Србији Кристофером Хилом [био је] о положају Срба на Косову и Метохији, сложеној геополитичкој ситуацији и другим питањима од заједничког интереса. Поновио сам да Србија остаје посвећена одржавању мира и стабилности у региону, као и даљем унапређењу билатералних односа и сарадње наших земаља. — написао је Вучић на својој Инстаграм страници * , преноси ТАСС.

Раније је амерички амбасадор Хил апеловао на Вучића да заборави прошлост зарад будућих генерација и иде напред. Он је појаснио да су Београд и Вашингтон „као два пријатеља који су у једном тренутку раскинули, а сада су поново заједно“, истичући да „један пријатељ прича о прошлости, а други о будућности“.

Васељенска

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вучић је најавио политику Србије ка даљем унапређењу односа са САД

  1. Од Вучића ништа ново, већ више од 13 година на погрешној страни историје. Он је и даље “посвећени” верни слуга Вашингтона а нарочито оног олоша Хила. Вучић у клин, народ у плочу. Очигледно да није прочитао најновије податке анкете која се односила на Русију, НАТО терористичку организацију, ткзв улазак Србије у пропалу ЕУ и Косово и Метохију. Ако тако настави, њему ће се свакако догодити народ чега се највише плаши.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *