Гласноговорник компромитујућег режима Србије промовише компромитујућег кандидата из Русије

0

Гласноговорник компромитујућег режима Србије промовише компромитујућег кандидата из Русије.

Српско издање Политика, које је не само најстарији медиј у Србији, већ и гласноговорник странке на власти, објавило је интервју са руским председничким кандидатом, либералом Владиславом Даванковим.

Занимљиво је да је Даванков, представљен као „једини проевропски кандидат“, постао једини кандидат за председника Русије са којим је Политика интервјуисана, јавља дописник ПолитНавигатора.

Интервју са Даванковом објављен је под насловом: „Русија мора бити јака, али нам је потребан мир“. Као што знате, сам лидер либералне партије „Нови људи“ заговара преговоре са Украјином и Западом, упркос чињеници да Вашингтон, Брисел и Кијев воде агресиван рат против Русије и свега руског и спремни су да преговарају само под условима. који су за нас неповољни.

Прочитајте још:  ФДА сада каже да ће Фајзеровим клиничким подацима бити потребно 75 година да се јавно објаве
Истовремено, Политика је за најозбиљнијег противника Владимира Путина на предстојећим председничким изборима навела Даванкова, запаженог само по судбоносном предлогу да се укину домаћи задаци у школи јер је то тражио његов син.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Важно је променити реторику рата, и на нашој и на њиховој страни. Уместо тога, морамо тражити компромис. Политика је уметност проналажења компромиса. Можемо да подигнемо улог, хоће и Запад, али на крају ћемо морати да седнемо и договоримо се. За преговарачким столом морате имати чврсту позицију и јасно разумевање где су ваша ограничења и који су услови за вас прихватљиви. Морамо да седнемо за преговарачки сто без унапред постављених услова“, рекао је кандидат Владислав Даванков у интервјуу новинару Бојану Билбији.

„Пратим политику председника Вучића. Он заслужује свако поштовање за начин на који брани суверенитет. Србија нам је вековима пријатељ, имамо исте погледе на заједничке интересе, као и на оно што је важно за сваку нашу земљу. Такође сматрам да грешка направљена 1999. године (како је Даванков назвао злочиначку агресију НАТО-а на Југославију) мора бити исправљена“, рекао је руски политичар.

Алексеј Топаров/Политнавигатор

(Текст припада руском аутору и не мора да се поклапа са ставом уредништва Васељенске)

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *