Нови инцидент у Бору: Тинејџер повређен у тучи

0
бор

У последњем низу догађаја који потресају Бор, још један тинејџер постао је жртва насиља на улицама овог града. Према информацијама из Полицијске управе, дежурни лекар Дома здравља у Бору пријавио је поподне повреду малолетног лица које је у пратњи родитеља стигло на пријемно одељење са видним повредама главе.

Насиље је, како се наводи, извршено металном штанглом од стране непознатог нападача, који се након инцидента удаљио у непознатом правцу.

Бор, који је некада важио за мирно место идеално за живот, у последње време суочава се са повећањем броја насилних инцидената на својим улицама. Грађани с правом изражавају забринутост због све чешћих пребијања и обрачуна, истичући да је безбедност у граду озбиљно нарушена. Овај најновији инцидент само додатно потврђује страхове становништва да се безбедносна ситуација у Бору погоршава.

Овај догађај долази након недавне туче у школском дворишту, у којој је кинески тинејџер претрпео повреде од стране старијег лица осуђиваног за кривична дела везана за наркотике. Инцидент је додатно шокирао јавност, нарочито јер је нападач грешком пребио тинејџера, мислећи да је реч о особи са којом се претходно сукобио.

Грађани Бора снажно апелују на надлежне органе да хитно предузму мере за побољшање безбедносне ситуације у граду. Повећање присуства полиције на улицама и унапређење стратегија за спречавање насиља неке су од мера које локална заједница очекује од надлежних, у нади да ће се овакви и слични инциденти у будућности спречити.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *