Немачка повећава контигент својих војника на Космету

1
немачка војска

немачка војска

Немачка повећава контигент својих војника на Космету.

Прочитајте још:  Амбасада Русије: Затварање предмета "Икона" - логичан завршетак покушаја да се распири русофобска хистерија
Немачки “амбасадор” на Косову Јорд Рохде изјавио је данас да немачка планира да од априла повећа свој контигент у оквиру мисије КФОР на Косову и Метохији, преноси Коха диторе.

„Немачка наставља да преузима одговорност у оквиру КФОР-а на Косову. Као први корак ка већем војном присуству на терену, јуче су на Косово стигли пионири Бундесвера да припреме терен за повећање немачког контингента Кфора”, написао је Рохде у „Икс”.

Он је навео да је Немачка већ послала своје “пионире немачке војске” на Космет као претходницу новог контигента.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Немачка повећава контигент својих војника на Космету

  1. “Пионири малени ми смо војска права, сваког дана растемо к о зелена трава”. Немци нас уопште не остављају на миру већ вековима. Толики су злочини над српским народом иза њих, а они шаљу “пионире” малене. Мислим да им је много паметније да се присете источног фронта и онога што се на њему тренутно догађа. Немци траже са свећом а ко тражи са свећом свећу и добије. При том им се спрема привредна пропаст. Али нацисти остају нацисти. Овог пута, надам се да ће бити искорењени а не само побеђени заувек.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *