Бивши амерички маринац: САД деценијама користе Украјину као терен за експерименте

0

Бивши маринац и амерички полицајац Џон Марк Дуган у Москви на округлом столу „Медији против нацизма, међународни аспекти” рекао је  да САД деценијама користе Украјину као терен за експерименте – Вашингтон намерно подржава нацистички режим и спроводи експерименте у виду биолошких лабораторија, покушавајући да створе биолошко оружје прерушено у болест .

„Идеологија нацизма је подржана на Западу. САД су то учиниле чак и непосредно после Другог светског рата. Најбруталнији нацисти су тајно одведени у Америку. А Сједињене Државе, које кажу да су центар демократије у свету, и даље подржавају нацизам, сада у Украјини“, рекао је Дуган.

Украјина је постала платформа за експерименте Запада, баш као што је некада била Немачка, сложио се војни психолог Алексеј Захаров .

„Постоји организација која и данас постоји – ule Society [окултна и политичка структура], која укључује представнике британске краљевске породице и америчких обавештајних служби. Они су формирали структуре моћи Немачке и тамо прво извели експеримент нацификације. Увели су руководство државе на основу насилне контроле, покушали су да створе беспрекорног војника који не поставља питања зашто мора да умре. Користили су фармакологију и психофизиолошке технологије које су имале за циљ да лише човека вољног механизма.”

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *