Ништа чудно: Католички свештеници примају Мирашеве расколнике

0

Ништа чудно: Католички свештеници примају Мирашеве расколнике.

Самозвани владика Мирашеве НВО ЦПЦ Борис Бојовић боравио је у вишедневној, званичној посети лажној мисионарској Епископији тзв. Црногорске православне цркве у Италији. Боравећи у Манастиру светог Николе у близини Барија где је служио “свету литургију” уз свештенство лажне ЦПЦ у Италији, саопштено је из тзв. Црногорске православне цркве.

Бојан Бојовић је имао „званичне“ сусрете са градоначелницима у више општина у Регијама Пуља и Молизе, са којима је разговарао о сарадњи са својом лажном црквом као и о могућности отварања мисионарских парохија, преноси Борба.

Прочитајте још:  Монтенгрини тероришу Србе и СПЦ док паразитирају у 40 српских дипломатских представништава широм света?!
Да ствар буде још и гора, Бојана (Бориса) су примили и великодостојници Римокатоличке цркве, Надбискуп Алберто Трицарицо и Надбискуп Мигуел Цастраллион из Англиканске Цркве, што представља преседан да се физичка лица која се маскирају у свештенике налазе са представницима званичне Римокатоличјке цркве.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У свом поздравном говору (лажни) Митрополит се осврнуо на дугогодишње познанство са уваженим Надбискупом Трицарицом и поздрављајући све присутне нагласио да нас спајају Јадранско море, дуга традиција добрих односа између Црне Горе и Италије као и Медитеранска култура . Говорећи о Италијанској краљици Јелени која је била црногорска принцеза лажни владика Борис је све поздравио рекавши да је дошао из Престонице Цетиње где је рођена краљица Јелена и истакао њену хришћанску пожртвованост за Италијански народ.

„На самом крају лажни митрополит је, наравно позвао све присутне да се помоле за Украјину и Украјински народ јер стоје као зид и браник цијеле Европе”, стоји у саопштењу ове невладине организације, преноси Борба.

Да ствар буде још срамнија, своју посету ће лажни владика завршити посетом Катедрали светог Николе у Барију, где се иначе и налазе мошти светог Николе Чудотворца.

Прочитајте још:  Напредно против пољопривредника: Држава одобрила увоз пшенице без царине
Подсетимо, сведоци смо последњих месеци сукоба између самих расколника па тако свакодневно гледамо сукобе горепоменутог Бориса Бојовића и његовог шефа Мираша Дедеића.

В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *