Коначно и лепа вест: Муслиманка Аида која мрзи Србе завршиће у српском затвору!

1
аида

Муслиманској активисткињи Аиди Ћоровић, чији се активизам састоји у мржњи према Србима,  стигао је позив да се јави на издржавање затворске казне пошто није платила новчану казну због гађања мурала Ратку Младићу у Београду.

Ћоровић је за Н1 испричала да јој је позив уручен у четвртак ујутро и да за осам дана треба да се јави у затвор „Падинска скела“ на издржавање двомесечне затворске казне.

Она је прошле године правоснажно осуђена на казну од 100 хиљада динара због нарушавања јавног реда и мира када је у новембру 2021. године јајима гађала мурал Ратка Младића на Врачару.

Део новчане казне од 60.000 динара јој је преиначена у два месеца затвора, док преосталих 40.000 динара мора да плати, иначе ће јој се пленити имовина.

Ћоровић каже да казну до сада није платила јер не жели и да не сматра да је крива, већ да је бранила законе ове државе пошто је Ратко Младић осуђени ратни злочинац. Kао што је и после изрицања рекла да неће платити одређени износ и да је спремна за затвор, и сада понавља да не бежи од одговорност и да је спремна да се јави на издржавање казне.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Упитана да ли ће се за осам дана јавити у Падинску скелу, Ћоровић наводи да ће се прво консултовати са кардиологом.

Kако каже, од догађаја са муралом има проблеме са срцем па ће због тога покушати да одложи издржавање казне. Још један разлог за одлагање је и то што ће у наредном периоду имати испите.

Прочитајте још:  Србија забрањује извоз гаса

Надамо се да ће тужилаштво покренути поступак и поводом трибине коју је одржала у Хрватској заједно са Аном Лалић и Иваном Ивановићем, због изазивања верске и националне мржње и нетрпељивости.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Коначно и лепа вест: Муслиманка Аида која мрзи Србе завршиће у српском затвору!

  1. Аида Ћоровић је једна дрска, дрчна и безобразна жена. Ако јој се не свиђа држава у којој живи нека иде међу своје Турке, потурице и измишљене бошњаке. И Алија Изетбеговић је био ратни злочинац али нажалост није осуђен. Распао се од рака. И много других Турака ратних злочинаца није никада осуђено. Она свакако мора ићи у затвор не само због мурала него и због националне и верске мржње према српском народу и језичини коју користи најбезочније у свакој могућој прилици. Ћао Аида и пријатан боравак у Падинској скели!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *