Гувернер Гладков: У Белгородској области нема украјинских милитаната

0

Белгород

Гувернер Гладков: У Белгородској области нема украјинских милитаната.

Прочитајте још:  Зеленски код Вартоломеја. Тајно се разговарало о заузимању Лавре
Гувернер Белгородске области Вјачеслав Гладков посетио је 14. марта градски округ Грајворонски заједно са шефом регионалне безбедности Јевгенијем Воробјовом како би се уверио да у региону нема украјинских војних лица, о чему су неки медији раније писали. .

„Могу да кажем: на територији региона нема украјинских трупа, битка се одвија ван њених граница. Наша Козинка је много пропатила, уништење је веома озбиљно“, написао је гувернер на свом Телеграм каналу.

Прочитајте још:  Полудели: руски протојереј је говорио о деловању лажних свештеника у Украјини
Према речима Гладкова, мештани Козинке су одведени на безбедно место, а ако желе биће одведени код рођака или у привремене притворе.

Како је известио Регнум , кијевски милитанти су у последња 24 сата испалили више од 200 граната и 20 дронова на област Белгорода. Оружане снаге Украјине напале су Белгород користећи два дрона типа авиона. На Белгородску област испаљено је 27 артиљеријских граната и три дрона.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  ВСУ терористи изгубили тенковски вод у Запорожју
Током гранатирања белгородског села Беловское, деветогодишњи дечак је заштитио своју млађу сестру. Према речима гувернера Гладкова, дечак је задобио трауматске повреде мозга и стопала. Деветомесечна девојчица је у болници са ранама на лицу, шаци и затвореном повредом главе. Лекари оцењују њихово здравље као умерено.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *