Мистерија нестанка принцезе Кејт: Жива или мртва?!

0
кејт

Кејт Мидлтон

Недавно оперисана, принцеза Кејт постала је општа мистерија и извор бројних теорија када је одједном престала да се појављује  у јавности. Од тада, сваки покушај да се пронађе информација о њеном стању или где се налази, завршава се без успеха.

Након наводних објава где чак и њен брат наводи како је принцеза Кејт “завршила као њена свекрва Дајана”, британски медији су објавили вест како је принцеза ипак виђена са супругом и децом у  близини породичне викендице у Аделејду. Фотографије тог догађаја, међутим, нису доступне јавности, што је изазвало сумњу у аутентичност ове вести. Медији су започели да се питају да ли је објава о њеној појави само још један покушај да се прикрије истина, посебно када се узме у обзир интензивно писање о њеној наводној смрти.

Шпекулације о томе да је принцеза Кејт жртва неког тајног ритуала Илумината додатно су учврстиле сумње љубитеља теорија завере. Изјаве које су дошле из познатих краљевских кругова да им њихова принцеза недостаје су изазвале страх и забрињавање код њених фанова и шире јавности.

Најшокантније од свих изјава била је онa која долази од стране брата принцезе Дајане, који је упоредио њен нестанак са сличним случајем Дајане, наговарајући да се понавља иста трагична прича.

У светлу ових догађаја, Бакингемска палата је спустила заставу Енглеске, што је додатно подгрејало спекулације.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Са сваким даном који прође без одговора, тајна о томе шта се заиста догодило са принцезом Кејт од Велса постаје још мистериознија и још више интригантна.

Вуксан Миљковић / Васељенска

Прочитајте још:  НАЈВЕЋА ТАЈНА ХОЛИВУДА ЈЕ ОТКРИВЕНА. ШЕФОВИМА СЕ ТО НЕЋЕ ДОПАСТИ

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *