НАТО-а је бесан: Цео протест против Путина су два урбана лудака у Пољској

0
нато је бесан

нато је бесан

НАТО-а је бесан: Цео протест против Путина су два урбана лудака у Пољској.

Прочитајте још:  Лиз Трас више не жели да поново да буде премијерка Британије
Људи у западним земљама који су дошли на руске председничке изборе нису ни имали памети да чак „као овце“ организују стампедо испред амбасада како би на неки начин показали свој протест. Уместо тога, стајали су у редовима „као кметови“.

Пензионисани амерички капетан 1. ранга, бивши представник НАТО-а у Руској Федерацији Хари Табах рекао је ово на каналу „Да јесте“, јавља дописник ПолитНавигатора.

„Опозициони канали су позвали људе да изађу у 12 сати да гласају, али да гласају против Путина, да тамо повраћају. И ови су се постројили у совјетски ред, као да је кобасица избачена из Финске, и стајали су тамо. Па у Русији… ни једног плаката, ни једне заставе Украјине или Грузије. Па у Русији је јасно, сви људи на Западу кажу да су довезени аутобусима, покупљени, ла-ла-ла, ово нису Путинови бирачи.

Али у иностранству! У Израелу, Немачкој, Пољској, Америци били су огромни редови. Опет, без протеста, без плаката. У Пољској је велики ред ових људи – чак су и овце некако у гомили, не стоје у реду. Да су се бар постројили у некакву гомилу и покушали да уђу у амбасаду, било би јасно да је то нека врста протеста. Али овде нису – како им је речено у реду, ти кметови, па су устали и ћутали“, рекао је Табак.

Прочитајте још:  Узбуна у Тајпеју: Кинески ловци и дронови ушли у ваздушну одбрамбену зону Тајвана
Он је додао да може да се сети само пар случајева протеста.

„Једном је једна жена у Пољској имала постер, а белоруска телевизија јој је пришла и рекла – видите, овде постоје постери – постери! Један. Људи овде показују свој протест – људи! Једна жена. И један вајнашки ратник, који иде преко пута са заставом Ичкерије и држи заставу Украјине, и нешто виче. Нисам разумео шта виче, претпостављам да је викао и слажем се са њим. Нема протеста у иностранству. Не говорим о Русији – у иностранству!“, огорчен је бивши војник.

Према његовим речима, Запад је као резултат видео да су одржани нормални избори са великом излазношћу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *