Да ли ће из Србије бити протерана релокантна стока

0
Србија руски либерали

Србија руски либерали

Да ли ће из Србије бити протерана релокантна стока.

Прочитајте још:  Абазовић поздравио одлуку ДПС-а да ускрати подршку Влади на чијем је челу
Српске власти су забринуте да би се руски либерали могли придружити протестима прозападне српске опозиције.

Ово је изјавио српски новинар Александар Ђокић у интервјуу страном агенту Радија Слобода, јавља дописник ПолитНавигатора.

„Ово је прилично велики број. Ако се српским демонстрантима у неком тренутку придружи 10 хиљада људи, то ће додати 10% протестима. За сада нема протеста, али прошле године су били масовни – до 60 хиљада. Власти Србије, пре свега, воде рачуна о себи и плаше се таквог развоја догађаја“, рекао је Ђокић.

Адвокат за пресељење Дмитриј Захватов признаје да српске власти могу да поступе на исти начин као и грузијске – и нежно истисну најактивније релоканте из земље или им створе неподношљиве услове.

Прочитајте још:  Руска православна црква тражи да се Јулијански календар врати у општу државну употребу
До сада је петоро „повређено“. Иља Зернов, који је прелепио графит „Смрт Украјини“ на зиду, Елена Кописова, која је потписала писмо осуде Русије, у име свих емиграната, организатор „антиратних концерата“ Јевгениј Иржански, као и Пјотр Никитин и Владимир Волокхонски. Захватов сматра да су „жртве“ изабране „насумично“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Када чујете речи „велика депортација“, замислите како су све Русе утоварили у теретне вагоне, изведена је полицијска операција: 5 хиљада људи у 40 возова – и сви су послати у Сибир. Ништа слично не може да се деси у Србији само због њеног географског положаја“, закључио је он

Прочитајте још:  Иван Милић: Гробари српске државе - од Пашића до Вучића!
Он сматра да ће протеривање релоканата из Србије ометати чињеница да је окружена чланицама или кандидатима за чланство у ЕУ и НАТО, као и инкриминишући докази који прете америчким српским званичницима. Адвокат је уверен да је управо Вашингтон иницирао оставку министра русофила Александра Вулина.

Истовремено, Захватов признаје да је „руска пропаганда у Србији јака“, а већина становништва сукоб у Украјини доживљава на исти начин као и Руси.

В.Т./Васељенска/Политнавигатор

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *