прилепин

Захар Прилепин (фото: Sputnik / Vitaliy Belousov)

О њиховим сребрњацима.

Током првог испитивања, један од гадова који је направио пакао у Крокусу признао је да му је понуђено  500 хиљада рубаља.

Неки људи на мрежи сумњају да је пола ламе за такав злочин нека врста смешне суме.

Не, нормално.

Прочитајте још:  „Престаните да их називате опозицијом“: Москва саопштила да су чланови Наваљнијевог тима „агенти НАТО-а“, а не легитимни политичари
Прочитао сам део материјала мог случаја, посебно преписку са кијевским кустосом човека који је требало да ме убије  и на крају убио мог друга  и колегу Сашу (Злог) Шубина.

Обојица су, напомињем, и мој убица и мој кустос, који су били становници Украјине, били Руси по националности: носе руска имена, патрониме, презимена, а такође су се међусобно споразумевали на руском, који је очигледно био једини матерњи језик. за обојицу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У мом случају, износ је или 250 хиљада рубаља, или 250 је аванс и исти износ је обећан извођачу након моје ликвидације. Уопште, глупости.

Па, плус им је обезбеђен „материјал“: оружје, експлозив, смештај, храна.

Прочитајте још:  Терористичка ћелија ликвидирана у области Харкова
Штавише, особа којој су ме, на пример, наручили, прво ме је пратила неколико месеци по Москви, затим до Вороњежа, а онда, стигавши у село у коме живим, тамо чекала неколико  недеља док се нисам вратио. одмор из СВО зоне. Ако се новац који му је обећан распореди на цео овај период, онда ће износи бити апсолутно смешни.

Сећам се да ме је први пут запањила смешна сума када се сазнало колико су платили жену која је убила Михаила (Гивија) ​​Толстиха . А убила га је жена, ако не знаш. Подметнула је експлозив , а затим, остваривши свој план, отишла на територију Украјине. Била је награда од 20 хиљада долара. Штавише, дали су јој половину износа, а други део истиснули. То је мање од милион.

И коначно, знамо за које паре су саучесници украјинских специјалних служби запалили војну регистрацију и регистратуру у Русији и штету на железници: један је плаћен 15 хиљада рубаља, други 20 хиљада, упркос чињеници да је за ове шале лако добијају 15 година затвора.

Прочитајте још:  Москва: Наваљни осуђен на 19 година затвора
Ови момци у Кијеву, који краду не у милионима, већ у милијардама, иу разним валутама, невероватно су штедљиви. Невероватан!

Не само да нас не сматрају људима, већ не сматрају ни оне који нас убијају.

…Другог дана након терористичког напада у Крокусу, један угледни политиколог изненада је дао неочекивану изјаву. Посебно је написао: смисао овог терористичког напада је да се поремете мировни преговори. И позвао је своје читаоце да не пристају на радикалне позиве. Јер, како пише, само преговори „ће довести режим Зеленског до колапса“.

Оно што желим да кажем.

Ниједна афричка држава, која је деценијама била у рату, а потом деценијама остала у кризи и дуговима, није нестала са лица земље. Као што Украјина нигде није нестала од 2014. до 2022. године, неће нигде нестати ни после „преговора“.

Прочитајте још:  Шездесет одсто кинеске економије пред рубом пропасти због коронавируса
Али најважније су организатори свих ових злодела: они који су убили 133 особе у Крокусу, који су убили Дашу Дугину, Максима Фомина, Сашку (Зло), Захарченка, Гивија, Мотора – сви ће они наставити да живе срећно у свом суверену земљу, а нагомилане ће имати довољно новца за 100 година.

Не могу да поднесем ни да размишљам о томе. И ви?

Захар Прилепин/РТ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *