Кејт, холограм, почетак краја краљевске породице или нешто још горе?

0
кејт

Кејт Мидлтон

Велика Британија и свет су у шоку после вести да је принцеза од Велса, Кејт Мидлтон, открила да болује од рака, стављајући тако тачку и спекулацијама о њеном “нестанку”. Ово откриће поделило је јавност – док једни изражавају саосећање, други се питају да ли је све то део дубље и мрачније завере која се крије иза зидова Бакингемске палате.

Тајанствена фотографија Кејт и њене деце која је објављена 8. марта само је додала уље на ватру бујања теорија завере. Извештаји о “дипфејк” видеу у којем принцеза објашњава своју борбу са болешћу подстакли су неке да верују да је права Кејт или скривена од очију јавности или, још горе, да је мртва. Поједини тврде да постоје докази у видеу који указују на то да је снимак настао коришћењем вештачке интелигенције, укључујући моменте када Кејтина бурма мистериозно “нестаје” са њене руке.

 

Додатни слој интриге додају тврдње да је принцеза могла имати нервни слом услед притиска јавности и наводног неверства њеног супруга, принца Вилијама. Ове спекулације су добиле на тежини након изненадне смрти Томаса Кингстона, што је неке навело да верују да постоји веза између његове смрти и “нестанка” принцезе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Интернет је преплављен хештаговима и теоријама завере које покушавају да разреше мистерију Кејтиног стања. Јавност се пита да ли је њено откриће о болести само покушај палате да сакрије истинску природу њеног “нестанка” или чак нешто много тајанственије.

Прочитајте још:  Мистерија нестанка принцезе Кејт: Жива или мртва?!

Најновија нагађања иду толико далеко да сугеришу могућност да је Кејт жртва унутрашњих игара моћи, које би могле имати корен у дугогодишњим сукобима и ривалствима унутар саме краљевске породице. Постоји чак и шпекулација да је ово можда почетак краја краљевске династије какву познајемо или да се ради о неком дубоком и мрачном плану који је тек почео да се одмотава.

Иако је истина о Кејтином здравственом стању и “нестанку” можда још увек замагљена, једно је сигурно – краљевска породица је још једном у центру глобалне пажње, а јавност очајнички тражи одговоре.

Софија Марић / Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *