Русија тражи нови састанак Савета безбедности УН о Југославији

1
РУСИЈА УН

РУСИЈА УН

Русија тражи нови састанак Савета безбедности УН о Југославији.

Прочитајте још:  Пунктови СВЕТОСАВСKЕ у Подгорици: Због санкција Русији страдале 'Плантаже', жељезнички саобраћај, а љетос ће и туризам на приморју
Русија је затражила састанак Савета безбедности УН о агресији НАТО на Југославију, изјавио је први заменик сталног представника Русије при светској организацији Дмитриј Пољански.

„Русија је у званичном писму затражила од јапанског председништва да у блиској будућности сазове састанак Савета безбедности УН поводом 25. годишњице агресије НАТО-а на Југославију“, рекао је он, преноси ТАСС.

Прочитајте још:  На литар бензина држава узме скоро 90 динара
Русија тренутно чека одговор од председавајућег Савета безбедности.

Раније је руско Министарство спољних послова саопштило да је Москва огорчена понашањем Француске на седници Савета безбедности УН о агресији НАТО на Југославију.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Русија тражи нови састанак Савета безбедности УН о Југославији

  1. Штета што наши велеиздајници Вучић и Дачић нису затражили ту седницу. Вучић не сме ни да писне од својих америчких газда па је холивудски статирао недавно у том истом Савету безбедности УН. Само је узалуд потрошио гориво на авион којим је путовао а које плаћају српски порески обвезници. Зато што је “много паметан”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *