Гашић дошао на лице места у Бору, киша све више отежава потрагу!

0

Мала Данка

Гашић дошао на лице места у Бору, киша све више отежава потрагу!

Прочитајте још:  У Косовској Митровици ноћ бурна: Шиптари патролирају и у цивилу траже Србе које ће да ухапсе!
Братислав Гашић, министар полиције, лично је дошао на лице места, што говори о размерама и озбиљности потраге за несталом девојчицом. Иако су трагачки пси ангажовани у потрази, они до сада нису успели да пронађу никакве трагове који би указали на локацију девојчице.

Незванично, сазнајемо да се мајка детета налази на испитивању, као део процедуре која се спроводи у случајевима ове природе, што додатно доприноси тензијама и загонетности овог случаја. Киша која пада већ сатима значајно отежава потрагу, ометајући не само псе трагаче већ и целокупни напор тимова на терену. Овај неповољан временски услов може имати велики утицај на исход потраге.

С обзиром на околности под којима је девојчица нестала, дуготрајност потраге без било каквих значајних доказа или сведока, и сада присуство кише која може избрисати сваки потенцијални траг, све више се поставља питање да ли је у питању отмица. Заједница је у шоку, али и даље се нада да ће бити могуће безбедно пронаћи и вратити Данку њеној породици.

Прочитајте још:  Патријарх Иринеј: Није време за литије у Београду
Апелује се на све који могу да пруже било какве информације да се хитно јаве полицији. Уједињени у нади и одлучности, грађани и надлежни органи настављају са потрагом упркос свим изазовима, док је присуство министра полиције на лицу места подигло ниво ургентности и одлучности у напорима да се разреши ова трагична ситуација.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Како сазнајемо од извора на лицу места, Гашић је избегао да се поздрави са начелником ПУ Бор, видно незадовољан тренутним стањем у Бору и раду полиције.

Поред отмице, вечерас се у Бору десило више кривичних дела, између осталог један мушкарац је избоден ножем.

ВАСЕЉЕНСКА

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *