„Ово би могао да буде почетак“: На Балкану је могућ нови сукоб – Србија се можда неће одупрети

0
на балкану могућ сукоб-

на балкану могућ сукоб-

„Ово би могао да буде почетак“: На Балкану је могућ нови сукоб – Србија се можда неће одупрети.

Прочитајте још:  Владимир Ђукановић: А шта ми који хоћемо Рио Тинто? Ево, ја хоћу Рио Тинто. И хоћу протест зато што ви ометате да дође Рио Тинто
Наредних дана у Генералној скупштини УН могло би да се покрене гласање о признавању догађаја од 11. јула 1995. године у Сребреници као геноцида над Муслиманима од стране Срба. Колумниста Царграда Андреј Перла рекао је до чега би то могло да доведе .

„Ово би могао бити почетак новог балканског рата. ЕУ заиста треба да демонстрира неку врсту војне победе. Уочи уласка њихових армија у директну војну конфронтацију са Русијом. Треба да покажу да могу некога да победе“, рекао је он.

Напоменимо да је дан раније председник Србије Александар Вучић узбуркао јавност поруком на својим друштвеним мрежама. Он је рекао да су национални интереси земље угрожени. Истина, Вучић није прецизирао детаље. Још увек није јасно шта тачно представља опасност за Србију.

Прочитајте још:  Ухапшен лажни агент луксузних некретнина у Београду
Поједини медији сугерисали су да је изјава председника Србије везана за одлуку о измени изборног законодавства Босне и Херцеговине. Други сматрају да је Вучић сазнао за могући пријем Косова у Савет Европе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Раније смо извештавали да после агресије НАТО у Србији има много оболелих од рака .

В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *