Пропалом Дарку Шуковићу смета говор руског амбасадора у Црној Гори поводом годишњице НАТО агресије

0
маслеников

маслеников

Пропалом Дарку Шуковићу смета говор руског амбасадора у Црној Гори поводом годишњице НАТО агресије.

Руски амбасадор у Црној Гори Владислав Маслеников одао је почаст југословенским војницима који су погинули на дужности на подручју Српске аутономне покрајине Косово и Метохија на комеморативној церемонији (општина Тиват) поводом почетка илегалне НАТО агресије на Савезну Републику Југославију 24.03.1999.

Амбасадор је рекао:

“САД и НАТО су пре 25 година целом свету показали шта су заправо “хуманитарна интервенција”, “америчка демократија”, какав звук слободе носе НАТО авиони. Данас говоре и црногорски, а српски политичари – заборавите, ово се давно догодило. Као и ви, ми у Русији нећемо заборавити жртве НАТО бомбардовања, односно у Црној Гори – ни у Даниловграду, ни у Мурину”, наводи се на сајту Амбасаде Русије у Црној Гори.

Наравно, на ове речи реаговао је, а ко ће други неко пропали комитски новинар Дарко Шуковић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

По његовој логици амбасадор “понавља пропаганду ратног злочинца Слободана Милошевића” иако нико никад није видео ту пресуду коју је Шуковић донео против бившег југословенског председника Милошевића.

Истовремено, Шуковић није пропустио прилику да каже како злочиначка агресија није била агресија јер је НАТО “стратешки партнер Црне Горе” а истовремено је као велики стручњак за међународно право назвао СВО у Украјини “агресијом”.

Шуковић наставља да увесељава јавност.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *