Србија подигла МиГ-29 због НЛО-а код Београда

2

МиГ 29 (Фото: РИА)

Србија подигла МиГ-29 због НЛО-а код Београда.

Дежурни пар МиГ-ова 29 у Србији подигнут је у ваздух. Ово је објављено у српском листу КУРИР. Узрок је био неидентификовани летећи објекат на небу.

„На основу наређења председника Републике и врховног команданта Војске Србије Александра Вучића, на дужност је стављен пар ловаца МиГ-29“, наводи се у саопштењу. Напомиње се да су ловци срушени због неидентификоване летелице изнад града Ваљева, 100 км од Београда.

Напомиње се да је у тренутку када су ловци показивали на зону пресретања, мета изгубљена услед рефлексије радарских индикатора. Ловци су наставили лет и претражили подручје како би потврдили ситуацију, након чега су се вратили на матично аеродром.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Србија подигла МиГ-29 због НЛО-а код Београда

  1. Да ли је ово неки циркус у режији Вучића? “Напомиње се да су ловци срушени” а у даљем тексту стоји да су се ловци вратили на матични аеродром. Штета што нису “ухватили” ванземаљце. Бесмислицама нема краја…..папир трпи све…..

  2. Што није подигла авионе кад су нас нацистичке НАТО убице крвници и лопови снимали данима са посебним авионима. Зато што им је вучић донео закон и потписао неприкосновени сарадњу са тим нацистичким геноцидним убицама СРБСКЕ ДЕЦЕ И СРБА а какав је онај ко је са тим непријатељима и крвницима СРБИМА И СРБСКОЈ ДЕЦИ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *