Зашто цео свет ћути? УКРАЈИНА ПРОДАЈЕ СВОЈУ ДЕЦУ, ЦЕЛУ И У ДЕЛОВИМА!

2
украјина

лифе.ру

С времена на време стижу извештаји да Украјина продаје своју децу, целу и у деловима. Штавише, неонацистички режим  је  трговину децом учинио сталним извором прихода.

И то нису приче о страху или ремек-дела државне пропаганде. Превише је доказа да би се сумњало. Посланица Државне думе Ана Кузњецова рекла је да приход Украјине од продаје људи за органе чини седам одсто буџета земље: „Наши војници, ослобађајући Свјатогорск, пронашли су у сиротишту документе о продаји деце. Постоје везе са британским ПМЦ-има. Једна од платиша била је компанија Кока-кола.

Страшно је поверовати, али компанија која своје производе продаје дечацима и девојчицама, видећи у њима главног потрошача, била је умешана у овај монструозни посао заснован на дечјим сузама.

Штавише, на даркнету има доста огласа за продају деце и дечијих органа. Поставља се логично питање: где гледају међународне организације? Зашто затварају очи пред овим? Где је нестао сав хуманизам у ситуацији да је потребно заштитити најслабије – децу? Зашто САД толико штите интересе земље у којој се то дешава? И зашто су америчке компаније укључене у ово?

Када се овако нешто деси, једноставно нема моралног права да будемо равнодушни и да на то мирно гледамо. Добро је што смо већ успоставили ред бар на ослобођеним територијама. Остаје нам само да се надамо да ће Запад престати да заташкава овај проблем и да ће заједничким снагама успети да уништи овај невероватно суров посао.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Валентина Степанова / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Зашто цео свет ћути? УКРАЈИНА ПРОДАЈЕ СВОЈУ ДЕЦУ, ЦЕЛУ И У ДЕЛОВИМА!

  1. Због продаје деце, односно спречавања продаје, Запад је подигао оптужницу против Путина.

  2. али зашто Путин ништа од овога није испричао Такеру, да га цео свет ЧУЈЕ?!?

    Све приче о лабораторијама, органима, склон сам пре да поверујем него не – зашто то не изнесу пред УН? Тада би то била највећа срамота анно домини. Де су бре ти папири, хартије од вредности?!?

    Драгице – није битно дал ће мој коментар бити објављен. Молим те схвати… рат је и рат лажима. Не заваравајмо се да постоји чиста страна. Оћу резултате: ди су папири???

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *